A te puncid varázslatosabb, mint egy unikornis?

Ha úgy érzed, igen, az Idelyn és a Je Suis Belle koopjából származó limitáld kiadású pólókollekciót neked hívták életre. Jogos a WTF-érzés, úgyhogy vegyük szemügyre kicsit alaposabban ezt az együttműködést!

Az Idelyn februári kampányából (olvass róla bővebben ITT!) kiderül, hogy számotokra a legkedvesebb név a nemi szervetekre a punci (szóval a megkérdezettek nagy része erre a szóra szavazott). Az Idelyn és a JSB tervezőpárosa összefogtak hát, hogy olyan pólókat tervezzenek, amelyekben – ahogy ők mondják – a nők jól érzik magukat, még úgyis/éppen azért, hogy/mert punci-feliratú felsőt viselnek. A tervezők 10 különböző mondattal készültek.

4c5d72d8-ac4d-4045-b19d-afe7acdf848b

Az alkotók a VII. kerületi, Paulay Ede utca 29. szám alatt nyitott pop-up store-ba várják az érdeklődő, kellő nyitottsággal, bátorsággal rendelkező hölgyeket. Ja, és van még egy csavar: a pólók ára mindössze saját nemi szerved nevének megadása!

„Nagyon tetszett ez a kezdeményezés! Amikor megkeresett minket a márka, azonnal éreztük, hogy beleillik a Je Suis Belle imidzsébe, szemléletébe, és már alig vártuk, hogy elkezdhessük a közös munkát!” – mondta Kis Tibi, a Je Suis Belle tervezője.

A bolt 2016. június 9-11-ig, mindennap 15-21 óráig várja az érdeklődőket!

 

Legyél te az első hozzászóló!