Ezekkel a téli kiegészítőkkel még a mínusz tíz fok is csodás! (Style Watch)

Ha eddig csak tervezted, most jobb, ha tényleg előveszed a legmelegebb téli sapid, mivel ránk zuhant a klasszikus, fogvacogtató tél. Ez a fagyos állapot a több réteg ruha, sőt még a karácsonyi vásárokon elfogyasztott forró italok ellenére sem könnyen elviselhető, ezért hallgass szépen anyukádra, és még mielőtt kidugod az orrod a lakásból, vegyél sapkát, sálat és kesztyűt! Mutatjuk a trendeket!

Oldschool kötött sapkák és cuki pompomok

Kevés embernek van igazán jó „sapkafeje”, de a klasszikus szabású kötött azért a legtöbbünknek jól áll. A legegyszerűbb választás, mivel millió színben kapható és szinte bármihez felhúzhatjuk. A legújabb, girly vonalat például puha pompommal dobták fel, de szerintünk egy basic, örök darab is szuper választás.

page2

Turbánok és hajpántok

Hogyha mégsem akarsz a fejedbe húzni egy sapkát, a füleid akkor is védd valahogy! Kitűnő alternatíva erre egy kötött fejpánt, vagy egy turbánsapka. Amellett, hogy megvédenek a jeges széltől, divatosak és nagyon menők is. Ha ezen a télen te akarsz a street style koronázatlan királynője lenni, go for it!

page1

Hatalmas, multifunkciós sálak, avagy a must have darab

Pokróc, poncsó, sál, vagy Harry Potter láthatatlanná tévő köpenye. Szóval használd, aminek csak szeretnéd, mivel ezek a sálak puhák, akár egy kismacska, plusz óriási méretűek is, ezért bátran elrejtőzhetsz bennük, ha éppen haragszol a világra! Nem utolsó sorban pedig szuper melegek is. Kell ennél több? Nesze neked zimankó!

page3

Kesztyűs kézzel még a -4 ˚C sem olyan vészes!

Ugye, milyen kellemetlen, amikor a kabátzsebed rejtekébe kell gyömöszölni a kezed, mert különben félő, hogy lefagynak az ujjaid? Sokunk gyerekkori berögződése, hogy a kesztyű az ördögtől való találmány, mivel csak korlátoz, de felnőttként aztán szépen beismerjük, hogy bizony sokkal hasznosabb, mint gondoltuk. Legyen bőr, bársony vagy kötött, a lényeg, hogy melegen tartsa a kezünket. Na, jó, az sem hátrány, ha jól néz ki, sőt manapság már alap, hogy olyan, ún. kapacitív kesztyűt veszünk, amiben az érintőképernyős telefonunkat is nyomkodhatjuk.

page4Szerző: Sashegyi Petra

Képek: Tomcsányi, Nanushka, Pinterest

 

Legyél te az első hozzászóló!