Flamenco életérzés egy fülbevalóban − Bemutatjuk a Fanni’s jewelry kollekcióját

Szűcs Fanni csak nemrég került a divatszakmába ékszertervezőként, ráadásul olyannyira friss a szcénában, hogy első kollekciója idén tavasszal jött ki. Ám munkáin a profizmus és elegancia már most kéz a kézben járnak, őszi kollekcióját pedig hamarosan nem is akárhol, mint a 2016-os Budapest Fashion Night keretein belül  mutatja be. Felfigyeltünk rá, így hát nektek is szeretettel ajánljuk a Fanni’s jewelry legújabb szériáját!

Fanni őszi ékszerszettjét spanyolországi nyaralása inspirálta, azon belül is a flamencóban rejtőző elegancia és nőiesség. A designer ezt a stílust igyekezett ötvözni a Fanni’s jewelry egyszerű, letisztult, geometrián alapuló formavilágával, melybe ugyanakkor egy kis játékosságot is  szeretett volna csempészni. A kollekció, a BRISA is e könnyedség után kapta a nevét, mely szellőt jelent spanyolul, ugyanakkor egy szépen csengő női nevet is jelöl. A szó nemcsak a légiességet és a frissességet, hanem a spanyol temperamentumot is kifejezi.

look10

A kollekció ezüstből készült és fő dekorációs eleme a zafír. Leghangsúlyosabb komponense a fülbevaló, mely többfunkciós ékszer, így többfélképpen is hordható. A tervező ráadásul egy BRISA MINI névre keresztelt sorozatot is megálmodott a domináns darabok mellé, mely azoknak a nőknek készült, akik számára fontos a vonzó megjelenés, ugyanakkor nem tűrik a feltűnő ékszereket magukon.

look4

Szűcs kreálmányai jelenleg a budai Lucky Shepherd design store-ban szerezhetők be, november 15-én pedig a Boscolo Hotelben is megtekinthetitek a BRISA-csodákat a Budapest Fashion Night során.

Most pedig bűvölődjetek el a kampányfotókban!
8-2

look7

9-2

look9

10-2

look6

2-1

look5

look8

Képek: Kedves Katalin (Berillphotography)

Legyél te az első hozzászóló!