Izzítsátok az ízlelőbimbókat! − TOP 5 hazai food designer

cheap

tadalafil

canadian cialis

canadian pharmacies

is viagra safe for diabetics

viagra tablets online shopping

what are the ingredients in female viagra

A GOGA édességeihez szinte hozzá sem merünk érni, olyan művésziek, de épp ez a szép a food designban: igazi műalkotásokat tömhetsz magadba!

goga

http://levitra20mgcouponvsviagrabuzz.accountant vardenafil Pesti István

Habár korántsem food designerként hirdeti magát, mégsem hagyhatjuk ki felsorolásunkból Pesti István Michelin-csillagos séfet, aki konzulensként a MOME Abstract Nature projektjében is részt vett, mely a fine diningot és a kerámiatervezést állította párba egymással.

pesti

Pesti jelenleg egyébként a Platán étterem konyhafőnöke, és ételkölteményeitől leesik az ember álla (aztán természetesen hamar el is kezdi rágni vele a finomságokat).

pesti2

viagra prescription Molnár Gábor

A konyhamester, habár szintén nem a design területén mozog alapvetően (bár végtére is minden séf tervező, nemde?), szintén nyomós okkal került fel listánkra. Két éve az APLI Designnal fogott össze, hogy a legrangosabb gasztronómiai nemzetközi versenyen, a Bocuse d’Or-on vehessen részt.

apli

Az APLI tervezői elegáns tálalóeszközöket nyújtottak Molnár számára, ő pedig egy hazai formatalálmányt, a Gömböcöt álmodta meg rajtuk, csak éppen ehető formában, gyöngytyúkhúsból. A séf a 13. helyen végzett a döntőben, de ez kit is zavar, amikor ilyen őrületes kompozíciókra képes valaki?

molnar

Képek: Mohai Balázs, Design Hét, Nedill, bocusedorhungary, GOGA

Legyél te az első hozzászóló!