Lakberendezési vadászidény és könnyfakasztó vintage-csodabútorok Budapesten

Reneszánszát éli a szocializmusból visszamaradt, leporolt és újragondolt bútorhagyaték, mely az enyészet karmai közül szambázik vissza a nosztalgikus design-rajongók otthonaiba. A Projekt Showroom legújabb válogatásával az egész márciust annak szenteli, hogy új tulajdonosokat találjon néhány gyönyörű, az antikvitás határán egyensúlyozó berendezési tárgynak.

Nem először teszi a hazai vintage-univerzum ideiglenes középpontjává a Paulay Ede utcát a Projekt Showroom pop-up boltja, mely legfrissebb antik-gyűjtésével kápráztatja el mindazokat, akik hisznek a bútorok feltámadásában. A korokon és stílusokon átívelő kínálat, valamint a bolti terek kialakításában Matisz Alíz enteriőr tervező és stylist segítette a szervezőket, aki az antik, vintage és régi műhelybútorok mellett kortárs kiegészítőkkel tette még inkább szerethetővé az összhatást.

A Projekt Showroom-ban egészen március 26-ig  lehet beszerezni a legkülönfélébb ruhás-és könyves szekrényeket, tálalókat, kisebb-nagyobb asztalokat, komódokat és éjjeliszekrényeket, székeket, padokat, fogasokat, tükröket, foteleket, karosszékeket, valamint irgalmatlan mennyiségű kiegészítőt. Felújított kis- és nagybútorok, dizájnerek által új funkciót kapott régiségek és a „csináld magad restaurátorok” kedvéért még megmunkálásra váró, patinás, ám félkész darabok is helyet kaptak a kínálatban.

A Projekt Showroom március 26-ig várja a vintage életérzés szerelmeseit a Paulay Ede utca 29-es szám alatt.

Legyél te az első hozzászóló!