Nick Monaco a NOMURIBAN

A Pure Lust-os srácok ismét kitettek magukért, hiszen közreműködésükkel először érkezik Magyarországra Nick Monaco, San Fransisco-i DJ/producer. 

Nick egy klasszikus értelemben vett szépfiú, akinek félénksége és befelé forduló személyisége gyakorlatilag egy igazi katalizátorként hat munkásságára. Karrierjének meghatározó stádiuma volt a Dirtybird Crew-al való közös munka, majd később a Soul Clap segítette Nick-et karriere előmozdításában. Az igazi kreatív virágzást azonban a Wolf + Lamb hozta meg, így műfaji korlátoktol mentesen olyan szárnyalásba kezdett, amely egészen Budapestig repítette. Nick finoman egyensúlyozik a deep, az indie de még a hiphop tengelyén is, élő hangszerekkel vegyített lüktető set-jei pedig igazi zenei csemegeként másznak a fülünkbe, és mozgatják meg minden testrészünket.

A rendhagyó műfajok közti lavírozás rendhagyó lineupot kíván, így az este elején DJ BOOTSIE nagyobb hiphop beatekkel melegít, majd Nick után a Pure Lust-os srácok Daniel Page és B.A.N játszanak igazán lüketető deep-et.

Kövesd az event híreit ITT

Legyél te az első hozzászóló!