Ott jártunk: Egyedi kollekció érkezett a BP Shopba

Már megszokhattuk, hogy a BP Shop és a Puma időről időre meglep bennünket valami szuper kollaborációval. 2015-ben sincs ez másként, újabb limitált termékek érkeztek a BP Shop polcaira. Mutatjuk, mit láttunk, hallottunk a szerdai sajtótájékoztatójukon.

Bátor, büszke és letisztult – e fogalmak mentén hívta életre egyedi designtermékeit az Alife (New York első számú divatközössége) és a már klasszikusnak számító Puma .

„New York nem Amerika, Amerika nem New York – így lehetne ezt a jelenséget legjobban kifejezni. Az Alife egy alulról szerveződő közösség, a street és urban közeg nyugati egyesítő pontja. Graffiti, metró, betondzsungel – ebből merít a márka mind divatban, mind közösségszervezésben. A Puma-Alife kollaboráció egy régi kapcsolat, amit most újraélesztettek. Az Alife kreativitása és a Puma technológiai öröksége egyesült. A BP Shop atmoszférája közel áll ehhez az Alife életérzéshez, így tökéletesen közvetíti a brand világszemléletét” – avatta be az ott lévőket  Géczi Orsi, a Puma hazai képviselője.

Simon Bence, a BP Creative vezetője az új termékekkel kapcsolatban elmondta: kivételes alkalomnak számít, hogy Magyarországon is elérhetővé váltak a limitált darabok, ugyanis az Alife manhattani üzletén és a webshopjukon kívül máshol nem kaphatók a termékek. Örülünk, és büszkék vagyunk rá, hogy az Alife egy kollekció erejéig eljut a BP Shopba. A Puma több designer branddel is összeállt, amelyek egyelőre titkosak, de a BP Shopba is érkezik majd egy-egy darabjuk. Emellett fontosnak tartjuk, hogy a nemzetközi megjelenéssel lépést tartsunk, hiszen ez ebben a kultúrában elengedhetetlen” –  tette hozzá Simon Bence.

 iamyank_djnice_jumodaddy

Az este folyamán bemutatkozott a Puma X BP Clothing Family is: JumoDaddy, bassmusic producer, DJ N1CE, hip-hop DJ és Iamyank, future electronic producer-előadó – ők a két márka közös művészei, akik a jövő ízlését formálják.

A kollekció darabjaira olyan ismert arcok is kíváncsiak voltak, mint Iszak Eszter, Ada, Szegedi Kata, Lendvai Lilla, Miskovits Marci, a Biebers egy-egy tagja, valamint a Mary Popkidsből ismert Kamau Makumi.

lendvai_lillaLendvai Lilla
ada
Ada
Adaimage

miskovits_marci
Random Marci

 

Kövesd a BP Shop Facebook oldalát, hogy ne maradj le semmiről!

Hol találod az üzleteket?
BP Shop Wesselényi utca 24.
BP Shop WestEnd City Center Váci út 1-3
BP Shop Árkád Budapest, Örs vezér tere 25/a

Webshop: www.bpshop.hu

Legyél te az első hozzászóló!