Pezsegj egyet az Anna Amélie legújabb kollekciójának bemutatóján!

1920w

A feminizmus és a kifinomult elegancia elkötelezettjei számára jó hírrel szolgálhatunk: az Anna Amélie hamarosan lerántja a leplet legújabb kollekciójáról, a bemutatóra pedig természetesen Ti is meg vagytok hívva!

A nagy múltú Pintér galériában nem akármilyen eseménynek lehettek szemtanúi december 11-én, az Anna Amélie ugyanis exkluzív eseményre invitálja az egyediség, a harmónia és a sikkes nőiesség híveit. A tervező a Top customers shopping event keretein belül mutatja be legújabb kollekcióját, az Art Informelt, melyből az elsők között válogathattok!

Csak Nektek, csak most azt is eláruljuk, hogy az aktuális kollekción kívül limitált szériás darabokra is lecsaphattok. Ráadásul több termékből és színvariációból csak egyetlen példány látott napvilágot, melyek szintén kizárólag a galériában lesznek elérhetőek!

A hangulatot pedig mi sem fokozhatja jobban, mint a Japanika sushi finomságai és a Gancia pezsgőház italai, valamint Vikukel Dániel zeneszerző-zongorista magával ragadó játéka. Bűntudatot senki ne érezzen, amennyiben annyira beleszeretne egy Amélie-kreálmányba, hogy inkább saját magát ajándékozza meg vele az ünnepek alkalmából, hiszen mindenkinek jár egy kis kényeztetés!

Egy kis plusz tőlünk is vár benneteket: ha még nem tettétek meg, vagy lecsúsztatok volna róla korábban, most vasárnap a bemutató alatt beszerezhetitek a 2016-os PS Magazint, amihez ajándék gymbaget és EQUALITY pólót adunk!

Szóval akkor hol és mikor pontosan?

Helyszín:

Pintér Kortárs & Design Galéria

1055 Budapest, Falk Miksa utca 10. (bejárat a Markó utca 3. felől)

Időpont:

2016. december 11. (vasárnap) / 11:00 – 14:00

Részvételi szándékod el ne felejtsd jelezni az info@annaamelie.com e-mail címen, nehogy lemaradj a meglepetésekről!

Legyél te az első hozzászóló!