About us

STR Média

Az PS CREATIVE AGENCY egy olyan integrált kommunikációs ügynökség, mely egyedi kommunikációs megoldásokat nyújt a hazai piacon, nem csak hazai vállalatoknak.

Főbb profilunk a sajtókommunikáció, a direkt marketing és a PR. Üzenetet közvetítünk, tudatosan, humorral és intelligenciával, ami inspirálja az embereket. Csapatunkat nyitottság, lendületesség és megoldás-központúság jellemzi. Egyediségre törekszünk, kerüljük a konvenciókat.

Ügyfeleink sokszínűek, csakúgy, mint a médiában rejlő lehetőségek. Fő célunk, hogy a sokszínűségen belül megtaláljuk azt a kombinációt, mely a meghozza a kívánt hatást. Az egyedi igények és a célok felmérését követően minden megbízónknak hatékony és egyben innovatív médiakoncepciót állítunk össze. A legújabb megoldások mellett szem előtt tartjuk a költséghatékony megvalósítást is, hogy ügyfeleink számára ideális ár-érték arányt biztosítsunk.

WE MAKE THE NEWS
Nem kényszerítheted az embereket, hogy figyeljenek! De mondhatsz érdekes dolgokat, a megfelelő módón, a megfelelő pillanatban, és a megfelelő helyen. Így többet kapsz, mint puszta figyelem: sajtóvisszhangot.

THE BIGGEST GUN
Sokszor elég egy jó ötlet, egy jó vizuális megoldás, ami ösztönzi a célcsopor tagjait, hogy önmaguk generálják a híreket. A legnagyobb fegyver ma a LIKE és a SHARE.

WE KNOW THE RIGHT PERSON
Ismered a megfelelő embert, hogy közvetítse az üzenetet? Mi ismerjük. Vagy ha nem is, tudunk valakit, aki igen.

WE ARE IN VOGUE
Mégha a Vogueban nem is, de minden létező magyar glossy magazinban folyamatosan jelen vannak a termékeink. Immár 3 éve segítünk a magyar divatszerkesztőknek és stylistoknak felékszerezni aktuális modelljeiket a legújabb trendeknek megfelelően. Szeretjük és ismerjük a divatot… valamint jeles képviselői is ismernek minket.

PS CREATIVE AGENCY is an integrated communication agency, which was formed to create new, unique and efficient marketing solutions at the Hungarian market, but not only for Hungarian companies.

Our main profile is press communication, direct marketing and public relation. We deliver messages with humor and intelligence that inspires. Our company is characterised by consciousness, together with open-minded and result-oriented attitude, while our main goal is to produce spectacular results, to help our clients earn a return on their investments at the shortest possible period of time. Our solutions are uniquely personalized as we try to stay as much unconventional as we can.

Our clients are diverse, as well as the potential of the media. Our main aim is to find the combinations within this diversity, which fit the most together and take the desired effect. After our client’s individual needs and goals are surveyed, we assemble an efficient and innovative media concept. In addition to the latest solutions, we focus on the cost-effective implementations, to provide our customers with the ideal value for their money.

WE MAKE THE NEWS
You can’t force people to listen. But say the right things to the right people at the right time and you’ll get more than their attention.

THE BIGGEST GUN
It’s enough to have a good idea and a great visual solution, which encourage people to generate the news themselves. The greatest weapon now is LIKE and SHARE.

WE KNOW THE RIGHT PERSON
You know that guy? The one who’s an exact fit for your message? We know him. Or at least someone who knows him.

WE ARE IN VOGUE
Although not in Vogue, but in all existing Hungarian glossy magazine we are present.
For three years now, we have been helping the Hungarian fashion editors and stylists accessories their current models with the latest trends.
We love and know fashion …. as well as its prominent representatives know us.