PS MAGAZIN ‘ 13 ŐSZ

A PS őszi száma a bátorság jegyében született. Erre a hívó szóra reflektál az aktuális címlaparc Cseke Eszter is, aki számtalan éles helyzetben bizonyított az On The Spot riportereként. Interjújában mesél a sztereotípiákról, hektikus életmódjáról és a legmaradandóbb pillanatokról. Egy elgondolkodtató riportban Wirth Judit, a NANE egyesület munkatársa és két olyan hölgy, aki a párkapcsolati erőszak áldozatává vált, mesélnek a bántalmazás mechanizmusáról és azokról a tévhitekről, amelyek a köztudatban élnek.

PS szerkesztői ismét izgalmas személyeket gyűjtöttek össze: interjút olvashatunk például Szöllősi Gézával, aki az elmúlt évtizedben provokatív hússzobraival és meghökkentő állatpreparátumaival tűnt fel, vagy Anh Tuannal, aki alkotásai helyett most saját magáról mesél. Zenei témákra evezve a hazai hip-hop kultúra meghatározó alakjáról, Bankosról olvashatunk, Minda Endre, a Hangmás frontembere pedig testközelből mesél a punk kultúráról, fiatal éveinek meghatározó stílusáról.

Különleges anyagot láthatunk a topmodell Mihalik Enikőről, aki ezúttal smink nélkül pózolt Éder Krisztiánnak. Oleg Borisuk és csapata  egy egész sorozatot készített Sándorfi István munkásságának tiszteletére, a Trunkó Bálint által fotózott divatanyagban pedig a streetfashion keveredik az elegáns darabokkal.  A PS Newcomers rovatban újabb fiatal tehetség tűnik fel: Ajkai Dávidtól láthatunk egy merész sorozatot.

Legyél te az első hozzászóló!