Sounds like PS #9 − Zsigmond Dóra

Hosszú idő után tér vissza Sounds Like PS rovatunk. Ezúttal az egyik legkúlabb magyar menswear designer, Zsigmond Dóra segít abban, hogy megfelelően ráhangolódjunk a hétvégére. A kiválasztott számokban nem csalódtunk, a dalok tökéletesek egy nyugisabb, otthon töltött estéhez is, de olyat is találunk, ami kellőképpen felpörget az esti „ereszd el a hajam” előtt. 

Zsigmond Dóra elárulta nekünk, hogy zenét legtöbbször munka közben hallgat. Ilyenkor olyan számokra esik a választása, melyek segítenek neki elmélyülni az adott feladatban és beleringatják egy olyan állapotba, amiben a külvilág zavaró hatásait kizárva tud befelé és csak az adott munkára koncentrálni.

Zeneileg mindenevőnek tartja magát, így kedvenc előadója nincsen és kedvenc dalai is mindig változnak, habár egy pár örök klasszikus sosem kerül le a lejátszási listájáról. Kedveli a pszichedelikus számokat és meglepő módon a népzenéhez fűzi még szoros kötődés. Itt külön kiemelte, hogy még véletlenül sem a „lebutított gagyi modernizált változatokat”, hanem az eredeti archív verziókat hallgatja. Akkor halljuk, mivel készült nekünk!

Head: Tóth Máté Tamás

Szerző: Tamás Cintia

Legyél te az első hozzászóló!