Streetwear cuccok a bulinegyed bűvköréből: megnyitott a PSTR STORE!

Manapság valószínűleg már egyikőtöknek sem okoz fejtörést, hogy honnan szerezzétek be az olyan menő streetwear brandek termékeit, mint a Toms vagy a Fjallraven Kanken. A PSTR STORE névre váltó Poster Urban Outfit elég jól megalapozta hírnevét a trendérzékeny nagyvárosi fiatalok körében, és úgy tűnik, erre most még jobban ráerősítenek, hiszen néhány hete új üzletet nyitottak a bulinegyed kellős közepén.

Csütörtökön volt a PSTR STORE megnyitója, amely a már jól ismert Poster Urban Outfit legújabb üzlete a Rumbach Sebestény utcában. Az eseményen mi is részt vettünk, és a nassolni valók, valamint az árukészlet mustrája mellett még a tulajdonossal, Snyehola Rolanddal is volt alkalmunk beszélgetni.

IMG_3790 IMG_3799A PSTR története egészen régre nyúlik vissza: 2004-tól 2011-ig az Astorián volt üzletük, de sajnos azt be kellett zárni – ennek okán döntöttek úgy, hogy online folytatják az egyedi streetwear cuccok forgalmazását. Ez másfél évig remekül is működött, viszont már egyre többen keresték őket a virtuális téren kívül is. „Szerettük volna a következő szintre emelni mindezt, és akkor pont jött egy lehetőség: felajánlottak egy üzlethelyiséget az Aréna Plázában. Sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon mindaz, amit mi képviselünk, mennyire egyeztethető össze egy bevásárlóközpontban való megjelenéssel, de az ottani bolt három éve működik sikeresen, így azt mondhatom, jól sült el a dolog.” – mesélte nekünk Roland.

IMG_3813„Mostanában kezdtünk el azon gondolkozni, hogy visszatérünk a belvárosba. Kicsit vicces a történet, mert az egész végül úgy indult be, hogy egyik nap a szomszédos nyomdába jöttem, és amikor út közben megláttam ezt az üres helyiséget, azonnal tudtam, hogy kell nekem, így másnap már tulajdonképpen el is kezdtünk szervezkedni. Nagyon jó, hogy minden így összejött, ezzel úgy érzem, mi is új erőre kaptunk.”

IMG_3814 IMG_3827Nos, azt mi is megerősíthetjük, hogy az üzlet nagyon szuper lett, arról nem is beszélve, hogy a Telep-Központ-Madách tér hipszterháromszögtől csak egy utcányira van, így mind a külföldi vásárlókhoz, mind a hazai célközönséghez is közel kerültek. „Nagyon örülök, hogy visszatértünk abba a közegbe, ahol a mi stílusunknak valójában helye van. Ugyanakkor, számomra mégis az a legnagyobb boldogság, amikor azok az emberek is felfedezik a termékeinkben a lehetőséget, akik alapvetően nem ehhez a szubkultúrához tartoznak. Az a réteg, akiknek tagjait elsősorban targetáljuk – hadd ne mondjuk ki még egyszer a H-betűs szót –, tudja, hogy a Poster Urban Outfit létezik, és ha kell, akkor felkeresi az üzletünket, viszont sokkal nagyobb sikerélmény számunkra, ha a más közegből érkezők is hordják és szeretik azt, amit nyújtani tudunk.”

IMG_3823 IMG_3805 IMG_3806A PSTR STORE két hete nyitott meg, úgyhogy nyugalom, még nem maradtatok le semmiről! Mi mindenkit buzdítunk, hogy menjen el és nézzen körül, mert csakúgy, mint az Arénában, itt is remek az alaphangulat, arról nem is beszélve, hogy szuper egyedi cuccokra bukkanhattok, amelyek az üzlet népszerűsége ellenére sem jönnek veletek szembe az utcán.

PSTR STORE, 1074 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 6.

www.pstrstore.com

Legyél te az első hozzászóló!