Terítéken a legújabb művész generáció – Holnap indul a Fészekfoglalás

Tókos Attila, Prima Primissima Junior-díjas táncművész kortárs bemutatója

Tókos Attila a DiverZity-ben

thuoc cuong duong levitra

bOdyssey project – TestOdüsszeia, interaktív színházi előadás

half life of metformin 1000 mg

cialis 40 mg pills

K2 Színház: Yorick visszatér

Fotó: maszk.hu

cheapest cialis generic intitle posting

Mikor: január 31. 15:00

A Színház- és Filmművészeti Egyetem filmrendező MA szakos hallgatók rövidfilmjei

Vízkeleti Dániel korábbi filmje, a Szörnyetegek Fotó: filmtekercs.hu

Vízkeleti Dániel korábbi filmje, a Szörnyetegek Fotó: filmtekercs.hu

Az utóbbi hónapok magyar sikerei bőségesen bizonyították, hogy a frissen diplomázott színművészetis fiatalokra nagyon is érdemes odafigyelni. Akárcsak azt, hogy rövidfilm kategóriában is lehet maradandót és ütőset alkotni. Remek példa erre Tóth Barnabás Újratervezés című díjnyertes alkotása, de biztosak lehettek benne, hogy a többi, most debütáló fiatal tarsolyában is akad látnivaló. Az öt filmrendező szakos hallgató közül Vízkeleti Dániel neve csenghet ismerősebben, hiszen 2013-ban, a Friss Húson már részt vett Szörnyetegek című rövidfilmjével, most pedig a Háztűznézővel jelentkezik. Rajta kívül megnézhetitek Szilágyi Fanni A kamaszkor vége, Benkó Tamás Van barátod?, Nagy Zoltán Kikötő és Mayer Bernadette Őméltóságáék üdülnek című rendezéseit.

Mikor: január 31. 16:00

A MOME hallgatóinak fotókiállítása

Vékony Dorottya diplomamunkája Kép forrása: http://designisso.tumblr.com/

Vékony Dorottya diplomamunkája Kép forrása: http://designisso.tumblr.com/

A Színház-és Filmművészeti Egyetemhez hasonlóan, a MOME is egyre több nemzetközi sikereket elérő tehetséget termel ki – hogy csak egy nevet említsünk a listából, ott van például Móró Máté, akinek munkáival már többször találkozhattatok magazinunk hasábjain és online felületünkön. Mátéval egy időben végzett az az öt fotós, akinek a képeiből kiállítás nyílik a Fészekfoglalás programsorozat hivatalos megnyitójának kereteiben belül. Lukács Máté, Ács Alíz, Bognár Benedek, Vékony Dorottya és Nyíri Julianna elsősorban nem a divat vonalát képviselik, fotóikra azonban ettől függetlenül is érdemes odafigyelni.

Mikor: január 31. 18:00

Természetesen a fentieken kívül még sok más programmal is várnak benneteket január 31-én 10:30-tól egészen hajnali 4-ig – ezekről ITT és ITT tudtok bővebben tájékozódni. A rendezvényre a belépés ingyenes, kivéve az esti bulit, ami 800 forintba kerül, és a fellépő művészeket tudjátok támogatni velük.

Nyitókép: az esemény Facebook-oldaláról

Legyél te az első hozzászóló!