The YOUTH issue

_PSmag_2015_01_covers_NYOMDA_g10mm_Page_1

Megjelent a PS Magazin legfrissebb száma, amely ezúttal a fiatalság témakörét boncolgatja különböző, a PS-re jellemző friss, izgalmas és előremutató tartalmakkal.

Címlapsztorink inspirációját Nancy Vu Just Little Things nevű projektje adta: a rövid, humoros-szarkasztikus szövegekhez a the DIARY management üdvöskéivel, Rebeccával és Eve-vel, valamint a külföldön is egyre sikeresebb fotóssal, Gáldi Vinkó Andival készítettünk egy finom, játékosan impresszív editorialt. A címlapon szereplő Rebecca karakteres bája azonnal megragadja a tekintetet, miközben kijelöli az utat a YOUTH issue innovatív tartalmainak:a belső anyagokban olvashattok Palvin Barbi tanulóleckéiről; a népszerű modell beszél többek közt a felnőtté válás körülményeiről, a személyét övező sztereotípiákról és arról, hogy hogyan éli meg elképesztő sikereit. Abodi Dóra pályájának kezdeteibe és külföldi tapasztalataiba avat be minket, Dobó Katától pedig megtudhatjuk, hogyan tudott kilépni a ,,gyönyörű nő”-skatulyából és miként dolgozta fel az elmúlt évek történéseit. Megismerkedhettek Ladányi Andrea balett táncos szuggesztív, magával ragadó személyiségével, valamint Batykó Róbert és Hitka Viktória alkotói attitűdjével is.

Fotó: Gáldi Vinkó Andrea

little_12_Page_1

Fotó: Gáldi Vinkó Andrea

dobo_8_Page_3

Fotó: Oleg Borisuk

ladanyi_10_Page_4

Fotó: Dobos Tamás

Olyan témákat is feszegetünk a YOUTH issue-ban, mint a fiatal modellek lehetőségei, nehézségei vagy a Z generáció stíluskommunikációja és médiahasználati szokásai. Összeszedtük továbbá a különböző kreatív szakmák legfiatalabb hazai és külföldi tehetségeit, legyen az film, divat, képző- és előadóművészet vagy design. Képbe kerül a fiatal filmesek magyarságnarratívája, a pályájuk elején járó kortárs divattervezők törekvései, a fiatal designercsoportosulás, a Hello Wood jelentősége, illetve friss energiák szabadulnak fel Stahl Barbi, Kovács Ágoston Noel, Német Szilvi és Kurta Niké révén.

fiatal_modellek_6_Page_1 fiatal_tehetsegek_5+yldH_Page_1 z_gen_8_Page_1

A Hotel Issue-ban a PS Magazin társprojektjének, a The Magazine Hotelnek a megálmodói, Strasser Orsolya, Bonta Gáspár és a POSITION Collective tagjai beszélnek magukról és a hotel kialakításában végzett tevékenységükről. Betekintést nyerhettek Böszörményi-Nagy Gergely sokoldalú, lendületes munkásságába és a Brody House alapítóinak tevékenységébe is egy-egy tartalmas interjú keretében. A Barna Bálint által készített, a különszámhoz kapcsolódó izgalmas editorial a divat nyelvével reflektál a hotel ,,feketeöves geometriával” életre hívott, kortárs trendekhez igazodó belsőépítészeti stílusára. Az anyagból megszületett az új szám másik coverje is, amin szintén a the DIARY egyik múzsáját, Klaudiát látjuk.

hotel_intro_4_Page_1

barna_b_8_Page_4

Fotó: Barna Bálint

Vizualitásában is erős a YOUTH issue, hiszen olyan fotósok közreműködésével születtek meg a lap editorialjai és fotósorozatai, mint Gáldi Vinkó Andi, Éder Krisztián, Móró Máté, Oleg Borisuk, Galamb Tibor, Mihály Zoltán, Dobos Tamás, Glódi Balázs, Pejkó Gergő, Tóth Kristóf, Kóti Réka, Talabér Géza és Turós Balázs.

moro_6_Page_3

Fotó: Móró Máté

recreation_8_Page_1

Fotó: Tóth Kristóf

A PS Magazin új száma az alábbi terjesztőhelyeken érhető el:

Relay és Inmedio újságárusok

Írók Boltja Kft.

1061 Bp., Andrássy út 45.

wonderLAB Concept Kft.

1056 Bp., Irányi u. 19-23.

Retrock

1061, Bp., Anker köz 2.

Monofashion

1053, Bp., Kossuth Lajos u. 12.

Műterem Kávézó

1084 Bp., Tavaszmező u. 19-21.

Ludovika

1075 Bp., Rumbach S. u. 15.

Lomography/ Café Analog

1075 Bp., Kazinczy u. 35.

Raindeer

1072, Bp., Csányi u. 3.

Lovebug Vintage

1027, Bp., Margit körút 62.

TOBE Gallery

1136 Bp., Herzen u.6.

Dual Art Shop

1053, Bp., Királyi Pál u. 9.

One Fashion

1096 Bp., Ráday utca 9.

NUBU

1061, Bp., Andrássy út 13.

Colorbar

1053 Bp., Magyar utca 22.

Art on me

1075 Bp., Madách Imre út 10.

Open Showroom

1051, Bp., Október 6. u. 4.

Massolit Book&Café

1072, Bp., Nagydiófa utca 30-32.

Flatlab

1082, Bp.,Baross u. 3 1/14.

Book Station

1132, Bp., Visegrádi út 9.

Klauzál13

1072, Bp., Klauzál tér 13.

__________________________________________

Legyél te az első hozzászóló!