Újra elindult #mypsmagazin játékunk!

cats

Neked megvan már a friss PS Magazin? Ha még nincs, akkor épp itt az ideje, hogy beszerezd, hiszen #mypsmagazin nevű Insta-játékunk főszereplője legújabb számunk, az EQUALITY issue! Mondjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerhesd az alábbi szuper ajándékok egyikét. Telefonokat elő, induljon a posztcunami!

Kreálj kreatív kompozíciót kedvenc tárgyaiddal és az EQUALITY issue-val, majd töltsd fel Instagramra július 29-e 12:00-ig, és használd a #mypsmagazin hashtaget! Ne felejtsd el bekövetni a@psmagazin oldalát!

Mutatjuk, mit nyerhetsz, ha velünk játszol:

– 50,000 Ft-os Vulier utalvány

Vitamin Well italcsomag

– Bobbi Brown sminkcsomag

– Wella hajtermékek

– Elysian nyári strandtáska

Tamara Toth póló

Thomas Sabo karkötő

12376318_1692061304391916_5374091792121110245_n

page

JÁTÉKSZABÁLYOK:

–  A #mypsmagazin nevű játék szervezője a PS Creative Kft. (1056 Budapest Nyáry Pál u. 10)

– A játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a szervező tisztségviselői, alkalmazottai és azok (Ptk. 685. § (b) bekezdése szerinti) közeli hozzátartozói. (Korlátozottan cselekvőképes nyertes játékos esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a játékszabályban foglalt feltételeknek.)

– A játék időtartama: 2016. 07. 06. napján kezdődik és 2016. 07. 29. délig tart.

–  A játék leírása és menete:

1. A játékosoknak készíteniük kell egy vagy akár több hangulatos ,,csendélet”-jellegű képet kedvenc tárgyaival és a PS Magazin új számával
2. Követniük kell a @psmagazin-t az Instagramon! (www.instagram.com/psmagazin)
3. Az elkészült képet fel kell tölteniük az Instagram oldaladra, és a képhez be kell írniuk a #mypsmagazin címkét. Ezzel nevezték a fotójukat a versenybe. A képek feltöltői közt a 6 db nyertest hirdet ki a PS Magazin szerkesztősége.

A játékosok a képek feltöltése után hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket és az általuk feltöltött képet a játék keretében a PS Creative Kft. közzétegye a gondozásában megjelenő PS Magazin online felületén, valamint a Facebook oldalán, továbbá felelősséget vállalnak azért, hogy az általuk feltöltött kép saját produktum.

Sorsolás és kiértesítés: a nyertesek nevét a képek feldolgozása és elbírálása után a psmagazin.hu oldalon, valamint a www.instagram.hu/psmagazin oldalon 2016.07.29-én közzéteszi. A nyertesek e-mailben tudnak jelentkezni nyereményükért.

Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok: a szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá a személyes átadás esetén a nyeremény átadásáról a szervező kép-, hang-, illetve filmfelvételt készítsen, a készült kép-, hang- és filmfelvétel akár teljes egészét, akár részleteit reklám céljából felhasználhassa, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

 Várjuk képeiteket, mutassátok meg, milyen kreatívak vagytok! #mypsmagazin

default

Legyél te az első hozzászóló!