Ékszer cover1
Divat
2023. 03. 16.

2023-as ékszertrendek a PS Creative-tól


Ha kinyitjuk a szekrényünket, biztosan megtalálhatóak azok a bizonyos alapdarabok, mint a klasszikus fekete szövetkabát, jó szabású kék farmer, fehér ing, blézer vagy egy tote-bag, amibe minden belefér.

Ékszer cover1
Én az ékszereim kiválasztásánál is igyekszem figyelni, hogy az időtlen, klasszikus darabok legyenek a kincses ládikám alapjai, amikhez érzelmileg is jobban ragaszkodom, hisz ajándékba kaptam vagy valamilyen fontos mérföldkövet jelentenek (érettségi, diploma, családi ereklye, első fizetésből vásárolt darabok, kislányom születése). Emellett nagyon szeretem feldobni valamilyen hangsúlyosabb darabbal vagy éppen az aktuális trendekkel kombinálni a már meglévő ékszereimet.
Vári Kata
 
Íme néhány vonal, 2023-as újdonság, amivel ezt mindannyian meg tudjuk tenni:
 
Ezüst ragyogás


Az utóbbi években az arany és az aranyozott ékszerek hódítását éljük. Most itt az idő, hogy az ezüst is visszanyerje régi ragyogását. 

01ezüst
 
Játékos ékszerek


Egy ideje már barátkozom ezzel az áramlattal – általános iskolai emlékeim vannak arról, hogy fanatikusan gyűjtöttem a színes macikat vagy a kis színes gyűrűcskéket. Íme néhány verzió, amit ma is el tudok magamon képzelni:

02játékos
 
Karperecek és csuklópántok
 

A karperecek és extravagáns karkötők kora is visszatér idén – én mindig is nagyon szerettem őket, mert a szolid, visszafogott összeállítás azonnal életre kel tőlük! A látványos darabok mellett természetesen megmutatunk néhány visszafogottabb darabot is.

03 karperecek

Fül piercing


Ez az a trend, amit nagyon szeretnék, de még nem gyűjtöttem össze a bátorságom kilyukasztani több helyen is a fülem. Így csalok, és fülkarikát rakok, ami azért limitált lehetőségeket nyújt, hogy teljesen belevessem magam az igazi „ear candy” életérzésbe.

04 fülpc
 
Gyűrűk


Kicsik és nagyok egyaránt gyűljetek! Ne elégedj meg egy darabbal, viselj akár minden ujjadon egy-egy kisebb vagy közepes darabot – ne félj kombinálni a koktél gyűrűket a kis vékony pántos darabokkal.

05 gyűrűk
 
Jelentéssel bíró ékszerek


Teljesen elvarázsoltak ezek a különleges, mítikus érmékkel díszített darabok -  egy kis antik hatással, ami a régmúlt világok energiáit idézi meg nekünk.

06jelentés

THOMAS SABO – nyaklánc és karkötő

THOMAS SABO – gyűrű és fülbevaló

 
Gyöngy


A gyöngy és a gyönggyel kombinált ékszerek is nagy visszatérők a kiegészítők világában – idén nagyon menő ezüst vagy aranyozott darabokkal viselheted!

07 gyöngy
 
Chokerek


Válaszd ezeket az elképesztően látványos és stílusos darabokat. Imádom, hogy a chokerek egyszerűen bármihez tökéletesen passzol, legyen az egy kerek nyakú póló, egy ejtett vállú ruha, vagy egy elegáns blézer.

08 choker

 

Összeállította: Mernjak- Vári Kata


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák