Napszemcsi cover
Divat
2023. 04. 27.

New in: Megérkeztek a 2023-as év legmenőbb napszemüvegtrendjei


Már lassan egy hete szép idő van, így talán kicsit még félve, de kijelenthetjük, hogy megérkezett a tavasz. Napszemüvegre ugyan nem csak ilyenkor van szükségünk, de a tavaszi/nyári szezon az, amikor elengedhetetlen kiegészítője a mindennapoknak. Amellett, hogy védi a szemünket a napsugaraktól, szuperül fel tud dobni bármilyen outfitet. Egy élénk szín, egy jó fazon, egy különleges dizájn mind érdekesebbé varázsolhatják a megjelenést. Összeszedtük most nektek a kedvenc márkáinktól azokat a napszemüvegmodelleket, amelyeket érdemes beszereznetek a napsütéses időkre. 

Érkezünk a Thomas Sabo, a Dolce&Gabbana és a Ray-Ban újdonságaival.

Élénk színek és keskeny fazon

Ha nyár, akkor élénk színek. Ez idén sem lesz máshogy. A Thomas Sabo SS23-as napszemüveg kollekciójának darabjai olyan árnyalatokban pompáznak, hogy azonnal nyári hangulatunk támad tőlük. A felhozatalban találkozhatunk többek között a lilával, a barackszínnel, a törtfehérrel, de klasszikus teknőcmintával vagy sima fekete színben is elérhető. Ha a vidám ’Kim’ dizájn mellett döntünk, akkor számítsunk arra, hogy bármilyen outfitet viselünk, könnyen egy ’90-es évekbeli divatikonnak érezhetjük magunkat. A keskeny fazon pedig még mindig hasít a trendek között – igazi must-have a divatrajongóknak.

003 20
006 20
Hollywoodi hangulat, uniszex, karakteres formák

Ki ne akarná hollywoodi celebnek érezni magát? A Dolce&Gabbana elhozta nekünk ezt a feelinget új tavaszi/nyári szemüvegkollekciójával. Los Angeles-i éjszaka, kaliforniai villa, úszómedence: a filmdíszletet idéző környezetben minden adott az érzékiség és stílus megelevenedéséhez. 

Az SS23-as napszemüvegkampányhoz nem is választhattak volna jobb „főszereplőket”: a kollekció egyik arca Kylie Jenner – menő vállalkozó és internetes szupersztár –, a másik pedig a sármos olasz színész, Michele Morrone. A kollekciónak két kiemelt darabja van, mindkettő uniszex fazon – a DG Elastic összesítő nevet viselik. A szemüvegek vastag, karakteres kerettel rendelkeznek, ami tekintélyt sugároz, és megteremti a már említett hollywoodi életérzést. Beszerezhetjük őket a klasszikus fekete mellett színes verzióban is.

001 23
002 24
004 23

Régi klasszikusok új köntösben

Igen, igen, szuperek a trendek, mindig van valami jó újdonság, de valljuk be, mindannyian szeretünk visszatérni néha a klasszikusokhoz – a napszemüvegek esetében sincs ez másképp. A Ray-Ban márka a 2023-as tavaszi/nyári kollekciójában a valaha volt legnépszerűbb sziluettjeihez nyúl vissza, és frissíti fel őket, melyekben a klasszikus dizájn és a hagyományokon túlmutató vállalkozószellem egyesül, hogy aztán megszülethessen a két úttörő: a vastag szárakkal ellátott Mega Clubmaster és Mega Wayfarer.

Ráadásul a márka egy igen megindító üzenetet is helyezett a kollekció mögé: a kampány a „Genuine since 1937” szlogent vette alapul, ahol a „since” azt a pontot jelöli, amikor a legigazabb önmagunkká válunk. A mondatot mindenki kedvére befejezheti, és elmesélheti vele saját történetét.

007 17
005 17


Összeállította: Kasza Dóra


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák