2024 05 13 mittersisters GKP 7222 1920
Esemény
2024. 05. 29.

A DIVAT ÉS A KÉPZŐMŰVÉSZET TALÁLKOZÁSA


Fedezd fel a nyár legizgalmasabb kulturális programsorozatát, ahol a divat és a képzőművészet találkozik! A PS Magazin képviseletében részt vettünk ezen az egyedülálló rendezvényen, ahol lehetőségünk nyílt a Mittersisters MINI táskájának megalkotására, kortárs képzőművészek és festők műveiből inspirálódva. 

2024 05 13 mittersisters GKP 6572 1920

A projekt lelke és mozgatórugója Mitter Anna Róza, aki sugárzó, pozitív személyiségével vezette az eseményt. A Studio Project támogatásával mi, a résztvevők, egy teljesen egyedi kiegészítő megalkotásának folyamatát ismerhettük meg és élhettük át.

A Mittersisters márka elkötelezett híve a fenntarthatóságnak és a divat visszalassításának. Küldetésük, hogy bárki egy napra designer lehessen, különösen közel áll hozzánk. Az alkotói munka révén mi is más szemmel tekintünk az általunk készített tárgyakra; vigyázunk rájuk, szeretjük őket. Az élmény és a kész alkotás mellett egy új szemléletmódot is magunkkal viszünk: a tudatos vásárló, a felelősségteljes választó és a környezetét új szinten értékelő ember látásmódját.

A workshopokon a Mittersisters ikonikus kistáskáját, a minit készíthettük el, amelyhez több száz színes bőrt és gyönyörű kellékeket biztosítottak a helyszínen. Az eredmény pedig egy olyan táska, amiből garantáltan nincs még egy a világon!

Cserbik Rita festőművész műveiből merítve készítettük el az ikonikus MINI táskánkat. Cserbik Rita kortárs, fiatal festőművész, akinek művészete a dinamikus színpárosítás, ecsetkezelés és strukturált felületképzés jellemzi. Alkotásai az egyéni élményekre és a világ impulzusaira reflektálnak, amerikai és európai absztrakt expresszionizmus stílusában.

Szívből ajánljuk ezt az élményt mindenkinek, aki szeretne egy napra designer bőrébe bújni és valami igazán különlegeset alkotni!

2024 05 13 mittersisters GKP 7276 1920 1

Fotók: Keczeli Gábor


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák