5
Divat
2024. 01. 31.

A legőrültebb Valentin napi ajándékok


A Valentin-nap a szerelem és a szeretet ünnepe, és a hírességek bizony hajlamosak lenyűgöző és extravagáns ajándékokkal kifejezni érzéseiket párjuk iránt. Néhány híresség a szokványostól messze túlmutató módon ünnepelte meg a valentin napot. Mutatjuk a legdrágább és leghihetetlenebb Valentin-napi ajándékokat.

Michael B. Jordan és Lori Harvey

A Fekete Párduc sztárja, Michael B. Jordan, 2021-ben igazán kivette a részét a romantikus meglepetésekből barátnője, Lori Harvey számára. Az est egy magánszámra bérelt akváriummal kezdődött, ahol a páros exkluzív környezetben élvezhette egymás társaságát. A Nobu japán luxusétterem teljes teraszát is kibérelték, hogy együtt élvezhessék el a vacsorájukat, amit rózsaszirmok és gyertyák kísértek. Az este a szállodai szobájukban folytatódott, ahol Harvey-t egy Hermès részvényekkel teli bizonylattal lepte meg Jordan.

Kanye West és Kim Kardashian

A már elvált, de korábban egy párt alkotó Kanye West és Kim Kardashian mindig is híresek voltak szokatlan ajándékaikról. 2019-ben West Kenny G szaxofonossal lepte meg Kimet, aki saját nappalijukban játszott, tele fehér, rózsaszín és piros rózsákkal. 

Megan Fox & Machine Gun Kelly

Megan Fox és Machine Gun Kelly is bebizonyították, hogy a Valentin-nap az egyediségről szól. Szerelme jeléül az énekes 2021 februárjában az Instagramon osztotta meg, hogy nyakláncként visel egy üvegbe zárt Megan Fox vércseppet.

David & Victoria Beckham

David Beckham 2006-ban a nagyvonalú valentin napi ajándékával is kitűnt, amikor egy 8 millió dolláros gyémánt és rubin Bulgari nyakláncot vásárolt Victoria számára. A kifinomult ékszer a Met Gálán is bemutatkozott, megkoronázva az Victoria eleganciáját és a szeretetüket.

Jay-Z és Beyoncé

Jay-Z 2014-ben egy 2390 dolláros arany és ezüst Tacori Promise karkötővel lepte meg Beyoncét. A finom és mégis exkluzív ajándékkal kifejezte a rapper szerelmét felesége iránt.

Ha még nincs meg idén mit vegyél a párodnak ezen alkalomból, de kedved kaptál az előbb felsoroltaktól, akkor mutatunk pár tippet, hogy hozd ki a legtöbbet a pillanatból, és varázsolj mosolyt szerelmed arcára.

A THOMAS SABO 2024-es Charm Club Valentin-napi kampányát a csók inspirálta. Az As We Kiss kollekció a szerelem szimbólumait mutatja be, a részletgazdag és aprólékosan megmunkált charmokkal, elmesélhetjük szerelmünk egyedi történetét. 

Az As We Kiss kollekció charmjai jellegzetes THOMAS SABO stílusban készültek, egy kis humorral és romantikával fűszerezve.

A charmok olyan szimbólumokat dolgoznak fel, amelyek az első csók és a szerelembe esésre emlékeztetnek, mint például a csók, a rózsa, a szív és az egymásba fonódó gyűrűk. Néhány medál különleges szerelmi üzeneteket közvetít, mint például a "Kiss Me" vagy a "Be Mine".

Charm ezüst karkötő
27 599 Ft
Charm ezüst nyaklánc
47 599 Ft
Málnás macarone charm
31 598 Ft
Rózsa charm
15 599 Ft
Szív alakú charm
23 599 Ft
Aranyozott kis charm
23 599 Ft
Charm vörösboros pohárral, Eiffel toronnyal és bagettel
27 599 Ft
Kissing couple charm
23 599 Ft
Gyűrű charm
19 599 Ft

Természetesen nem csak ajándékokkal és ékszerekkel lehet feldobni, de különleges illatokkal is megfűszerezhetjük az előttünk álló szerelem ünnepét. Sok legendás illat létezik, mégis érdemes körültekintően választani. A LUSH parfüm részlegének vezetője Lee Howes, megsúgta nekünk, melyek azok a különleges aromák, amelyek valóban képesek fellobbantani a vonzalom lángját. Íme néhány kedvencünk, illatosak, színesek és biztos mosolyt csal az arcotokra!

LUSH - New Romantics
14 500 Ft
LUSH - Love Letter
1990 Ft
LUSH - Love Bug
2 690 Ft
LUSH - Rose Argan
4 590 Ft
LUSH - Passion tusfürdő
7 190 Ft
LUSH - Strawberry Heart
2 690 Ft
Hirdetés

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák