Cover
Beauty
2023. 08. 17.

A Lush új kollaborációja mesefigurák segítségével hívja fel a figyelmet az óceán védelmére


A Lush legfrissebb kollaborációja egyedi módon hívja fel a figyelmet az óceánok és a természet védelmére: a Nickelodeon csatornáról oly jól ismert SpongyaBob Kockanadrág mese karaktereit hozza el műanyagmentes termékeiben.

Ahogy beköszöntött a nyár, egyre több időt töltünk a vízparton, élvezve a napsütést és a hűsítő vízben való lubickolást. Azonban sajnos egyre nagyobb bajokkal nézünk szembe az óceánokat fenyegető problémák miatt. Az évek során óriási mennyiségű műanyaghulladék került az óceánokba, tengerekbe, súlyosan veszélyeztetve a tengeri élőlények és a tengeri ökoszisztéma egészségét.

Mink mingle Al Eyu I Ku Smc unsplash

Ezért olyan fontos, hogy mindannyian odafigyeljünk és lépéseket tegyünk a vizeink védelmében. Csökkenthetjük a műanyaghasználatunkat, újrahasznosíthatunk, és támogathatjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek segítenek a tengeri szennyezés csökkentésében. A tudatosság és a felelősségvállalás mindannyiunk feladata.

Pontosan ezt a célt szolgálja a Lush, a Nickelodeon és a Paramount Consumer Products SpongyaBob Kockanadrág kollaborációja, és az óceánvédő akciója. Ez a globális kezdeményezés a műanyagszennyezés csökkentésére, fenntartható termékek népszerűsítésére és a közönség oktatására irányul. 

9001 GROUP 2023 FINAL

Sokan közülünk biztosan imádták a Nickelodeonon futó mese karakterét, SpongyaBob Kockanadrágot. Most itt az ideje, hogy mi is segítsünk megőrizni az óceánokat és a benne élő csodálatos tengeri lények otthonát.

Ma már a Lush eladásainak 60%-a teljes mértékben csomagolásmentes. Így ha első lépésként csak a pumpás termékeket váltanád le, vagy motivált vagy és teljesen műanyagmentes rutinra váltanál - a Lush-nál mindent megtalálsz. 

Így SpongyaBob és barátai is örökké mosolyoghatnak a tenger mélyéről, miközben mi boldogan és fenntartható módon élvezhetjük a vízpart varázsát.

LUS Hx Spongebob squidward bubblebar 2023

Az új kollekcióban két Spongyabobot ábrázoló termék található. Az egyik egy szappan, amely amellett, hogy tisztít, élénkítő friss ananászlét és bukuolaj keverékét tartalmazza, miközben az extra szűz kókuszolaj hidratálja a kezeket.

A másik Spongyabob termék egy fürdőbomba, amely az ananászpor, az édes vadnarancs olaj és a pattogós cukorka friss és gyümölcsös keverékével kényeztet. 

LUS Hx Spongebob Spongebob bathbomb 2023 2

Ez a rózsaszínű fürdőbomba olyan, mint maga Patrick. Gyönyörű rózsaszín és sárga árnyalatban oldódik fel, amely egy barackos naplementére emlékeztet. Trópusi kókusz illata van, és nyugtató kókusztejjel készült a hidratálás érdekében. 

LUS Hx Spongebob patrick bathbomb 2023 2

A csomagolásmentes ananász formájú testápoló balzsam bio kakaóvaj, sheavaj és az ananászlé édes, trópusi illatával ajándékoz meg – tökéletes, mint egy Piña Colada!

A kedvencünk azonban egyértelműen a herkentyűburburger lett, amibe legszívesebben beleharapnánk, annyira finom az illata. 

Két gyümölcsösen pezsgő fürdőbomba-buci között egy habfürdőpogácsa, két saláta- és paradicsomformájú szappan frissítő görögdinnye illattal kényeztet a kádfürdőzés közben. 

Image 67510273

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák