3
Beauty
2024. 06. 07.

A TENGER BESZÉL. HALLGASD MEG. Ismerd meg a La Mer Blue Heart Oceans Fund küldetését


A TENGERTŐL A BŐRIG

Sokunk számára az óceán távoli partokat mosó hullámok csöndes háttérmorajlása. Ám történetünk kötelez: a La Mer a tengerből született, és a mélység megújulásra képes tengeri moszataiból inspirálódott. Az óceánok igényeit meg kell hallanunk, és reagálnunk kell a védelmükért való felhívásra. Ezért életre hívtuk a La mer Blue Heart Ocens Fundot.

A limitált kiadású Blue Heart Crème de la Mer tégely* belsejében a tengerből származó összetevőknek ugyanaz a kombinációja található, mint ami az ikonikus hidratáló krémünk minden egyes cseppjének bőrnyugtató képességeit adja. A limitált kiadású krém egyedi megjelenése a tengeri óriás moszat regeneratív képességeit idézi meg, az erőt, ami most már a vízen kívül is hullámokat vet. * A Blue Heart Crème de la Mer megvásárlása nem befolyásolja a La Mer jótékonysági adományait. MÁRA A LA MER ÁLTAL FELHASZNÁLT TENGERI NÖVÉNYEK TÖBB MINT 95%-A FELELŐS FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK*
Június 8-a az óceánok és tengerek napja. Bár Magyarországon a tengerek és óceánok élővilága iránti aggodalom, a probléma iránti elköteleződés távolinak tűnhet, de ahogy bolygónk működése, úgy mi mindannyian függünk tőle.

LA MER BLUE HEART

OCEANS FUND

Elköteleztük magunkat a tengeri élőhelyek védelme mellett szerte a világban abban a reményben, hogy élettel teli tengereket adhatunk át az eljövendő generációknak. A La Mer Blue Heart Oceans Fund forrásként szolgál az olyan szervezetek támogatására, amelyek osztoznak az óceánok védelme iránti elkötelezettségünkben.

EARTHECHO INTERNATIONAL

Az EarthEcho OceanEcho 30X30 kezdeményezés célja egy fiatalokat célzó globális mozgalom létrehozása, ami 2030-ra óceánjaink 30%-ának védelem alá helyezését tűzte ki célul. A fő célterületek közé tartozik a Galápagos-szigetek, az Antarktisz, Kalifornia partvidéke és Florida délkeleti része. A közösen indított Future in the Bag kampány az Egyesült Államok helyi közösségeivel együttműködve a műanyag zacskók használatának csökkentésére törekszik.

GREENWAVE

A GreenWave a regeneratív óceáni gazdálkodási modellt Észak-Amerikában a halászokkal, őslakosokkal és más, az éghajlatváltozás által közvetlenül érintett, forráshiányos tengerparti közösségekkel együttműködve terjeszti. Támogatásunkkal azt a célt igyekszünk elősegíteni, hogy a következő évtizedben egymillió hektárnyi területen hozhassanak létre regeneratív ültetvényeket.

La Mer Limited edition
161 790 HUF
La Mer The Concentrate Serum
88 290 HUF
La Mer The Cool Micellar Cleanser Arctisztító
48 290 HUF
La Mer Lip Volumizer
38 490 HUF

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák