Stella McCartney
Divat
2022. 11. 07.

A túlméretezett táskák visszatértek és nagyobbak, mint valaha


bottega venetta

Ismét a méret a lényeg. Legalábbis a táskák szempontjából. Az elmúlt évek alapdarabjainak számító mini táskák helyét egyre inkább az overzise társaik veszik át. Ahogy a napszemüvegek és a cipőtalpak  masszívabbá formálódnak, úgy a táskák mérete is hangsúlyosabbá válik.

A hír hallatán szívünk szakad az apró Jacquemus Le Chiquito féle táskákért, amelyben a túléléshez elegendő kellékek fele sem fért el, de mindig tökéletes kiegészítői voltak megjelenésünknek. Így ha a praktikus szempontokat nézzük, mindenképpen pozitív a váltás, hiszen a nagy méretű táskák mindent elnyelnek és csigaházként vihetjük magunkkal holminkat.

A túlméretezett táskák visszatérését tagadhatatlanul megerősíti a 2000-es évek elején népszerűvé vált sziluett, a Balenciaga City Bag megjelenése Justin Bieber kezében, valamint olyan márkák, mint a Chanel, a Valentino vagy a Chloé, csak hogy néhányat említsünk, szintén aláírták a nagyobb méretű kiegészítők elkerülhetetlen újjáéledését és kiadták saját feldolgozásukat az áhított bevásárlótáskáról.

A ’22-es kollekciók darabjai összehasonlítva elődjeikkel extravagánsabbak és látványosabbak. Kidolgozott részletek, geometriai formák, magas minőségű anyagok és persze élénk színek jellemzik. Rengeteg vastag láncot, csomózott, puffasztott párnás megoldást láthattuk a kifutón.

Az eredmény pedig egy roppant szórakoztató és praktikus táskatrend, ami, ha belegondolunk nem is olyan rossz hír.

Mutatjuk kedvenceinket, amelyekkel reméljük inspirálunk, hogy kipróbálj valami újat idén ősszel! 

balenciaga 2
Valentino
balmain
Louis Vuitton
fendi
Stella McCartney

Szöveg: Strasser Orsolya 

design
divat
táska

pscreative.27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Portfolió