BORITÓ táskadivat
Divat
2022. 11. 07.

A túlméretezett táskák visszatértek és nagyobbak, mint valaha


Stella Mc Cartney

Ismét a méret a lényeg. Legalábbis a táskák szempontjából. Az elmúlt évek alapdarabjainak számító mini táskák helyét egyre inkább az overzise társaik veszik át. Ahogy a napszemüvegek és a cipőtalpak  masszívabbá formálódnak, úgy a táskák mérete is hangsúlyosabbá válik.

A hír hallatán szívünk szakad az apró Jacquemus Le Chiquito féle táskákért, amelyben a túléléshez elegendő kellékek fele sem fért el, de mindig tökéletes kiegészítői voltak megjelenésünknek. Így ha a praktikus szempontokat nézzük, mindenképpen pozitív a váltás, hiszen a nagy méretű táskák mindent elnyelnek és csigaházként vihetjük magunkkal holminkat.

A túlméretezett táskák visszatérését tagadhatatlanul megerősíti a 2000-es évek elején népszerűvé vált sziluett, a Balenciaga City Bag megjelenése Justin Bieber kezében, valamint olyan márkák, mint a Chanel, a Valentino vagy a Chloé, csak hogy néhányat említsünk, szintén aláírták a nagyobb méretű kiegészítők elkerülhetetlen újjáéledését és kiadták saját feldolgozásukat az áhított bevásárlótáskáról.

A ’22-es kollekciók darabjai összehasonlítva elődjeikkel extravagánsabbak és látványosabbak. Kidolgozott részletek, geometriai formák, magas minőségű anyagok és persze élénk színek jellemzik. Rengeteg vastag láncot, csomózott, puffasztott párnás megoldást láthattuk a kifutón.

Az eredmény pedig egy roppant szórakoztató és praktikus táskatrend, ami, ha belegondolunk nem is olyan rossz hír.

Mutatjuk kedvenceinket, amelyekkel reméljük inspirálunk, hogy kipróbálj valami újat idén ősszel! 

Valentino
Getty Images 1344926250 1
Fendi
Bottega venetta
Balenciaga 2

Szöveg: Strasser Orsolya 


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák