Agneskovacs cover 1
Divat
2023. 05. 11.

AGNESKOVACS - BRAVE - Bátran vállald fel önmagad!


A minket körülvevő világ nemcsak fekete és fehér, mégis, árnyalatokban gondolkodás helyett, gyakran csak fehérben vagy feketében látunk. Az AGNESKOVACS ’BRAVE’ kollekciója azért született, hogy megmutassa a két szín közötti sok-sok árnyalatot, hogy rámutasson, nem minden fekete és fehér, amely elsőre akár annak tűnik. 

004 agneskovacs


Az AGNESKOVACS számára alapvetés, hogy bátran kiálljon olyan értékek mellett, mint a sokszínűség, az egyenlőség vagy az előítéletektől mentes gondolkodás. Hisz az önazonosságban, ezért magabiztosan követi saját útját és stílusát a változó trendek által dominált piacon a mai napig. 

001 agneskovacs


A BRAVE kollekció neve utal a mindenki számára mást jelentő bátorságra. Bátorság szükséges ahhoz, hogy vállalni tudjuk különbözőségeinket, de bátorság az is, ha nem hagyjuk, hogy a szokatlannal szemben a félelem vezéreljen minket. 

003 agneskovacs


Szintén a bátorság, a bizalom és a nyitottság jegyében építi együtt az AGNESKOVACS-ot a márka mögött álló Kovács Ágnes tervező, és dr. Dura Mónika menedzser. A bátorságot számukra az jelentette, hogy belevágtak a közös munkába és először átpozícionálták a márkát a prémium kategóriába. Bátorság volt részükről, hogy két eltérő világ találkozott: a design és az üzleti világ, ennek a különbözősége és egyezősége a hétköznapokban. Azonban bátorságukat az azóta eltelt 8 éve eredményei honorálta, és a mai napig biztosítja a márka kiegyensúlyozott fejlődését. 

A BRAVE kampány arcainak is olyan hiteles nőket kerestek, akik bátran élnek.

Mást jelent a bátorság Kovács Patrícia színésznőnek, és mást jelent Wilson Luca újságírónak, de közös, hogy mindkettőjük életében meghatározó.

005 agneskovacs


"A BRAVE kampány ötlete több szempontból is betalált. Először is ez a szó, rám van varrva. Elmúltam 40 éves amikor úgy döntöttem leszek annyira bátor, hogy magamon viselem azt a három szót, amelyek szeretném, hogy útmutatóként elkísérjenek. Valid-Kind-BRAVE, azaz igaz, kedves és bátor szeretnék lenni minden körülmények között.

Önazonosnak, bátornak, előítéletektől mentesnek lenni sokszor nem könnyű. Mégis az egyetlen út csak az lehet, hogy nyitottan szinte gyermeki nyíltsággal éljük az életünket és kíváncsiak vagyunk másokra. A félelem nélküli létezés és a másik ember elfogadása nagyon fontos számomra. Azt gondolom, hogy minden kirekesztésnek, legyen az faji, szexuális vagy vallási az az eredője, hogy attól félünk, amit nem ismerünk. Nyitottnak kell lennünk egymásra." – vallja Kovács Patrícia.

007 agneskovacs


Míg Wilson Luca számára a bátorság:

„…önazonosság, az a fajta őszinte merészség, hogy vállalod magad, mindenféle sallangoktól, maníroktól, és énhazugságoktól mentesen. Nem csupán mások felé, elsősorban magad felé, és nem csupán a “nyertes” oldaladat, hanem azt is, amelyik kevésbé lesz népszerű, kellemes vagy simulékony. A másik fontos szó számomra a kíváncsiság. Hidakat képes teremteni, szerelmeket belobbantani, előítéleteket eloszlatni. Sok alázatra is tanít, amikor már azt hiszem, tényleg elértem a hatalmas nyitottság és odaforduló kíváncsiság állapotát, akkor szembesülök téves előfeltevéseimmel. Jó lecke ez mindig arról, hogy még mennyi minden tanulni valóm van. A butaság és az arrogancia remek ellenszere."
008 agneskovacs


A BRAVE kollekció a bátorság és a nyitottság szellemében készült, amelyek segítenek felfedezni a fekete és a fehér árnyalatait. Első pillantásra a táskák egyszínűnek tűnhetnek, feketének vagy fehérnek. Közelebbről megfigyelve ugyanakkor felfedezhetjük, hogy a középső osztásnál két eltérő felületű, de egyformán szép bőr találkozik. A homogén és a préselt minta kontrasztja utal az árnyalatokra, az átmenetre fehér és fekete között. Az idei kollekcióban a két méretű hátitáska mellett egy messenger és egy crossbody bag is készült. A kisebb kedvelt kiegészítők a karkötő és öv mellett most egy új napellenző is készült.

Fotók: Oleg Borisuk
Stylist: Kiss Márk
Haj: Kiss Ráhel
Smink: Nana Makeup


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák