Névtelen terv 5
Divat
2023. 11. 20.

Anne Hathaway 2006-os Chanel csizmája, új fénykorát éli!


Ki ne emlékezne Anne Hathaway főszereplésével a "Az Ördög Prada-t visel" című filmre, ahol Andy Sachs, az ifjú újságíró aspiráns, váratlanul a Runway főszerkesztőjének, Miranda Priestly személyi asszisztensévé válik, semmit sem tudva a divat világának rejtelmeiről. 

Movie 0911 MCDDEWE FE058 jpg

Andy stílusváltása a film kulcsjelenetében 

A filmben Hathaway, aki november 12-én ünnepelte 41. születésnapját, a farmer és egyszerű lábbelik világából egy pillanat alatt divatikonná változik, hatását pedig a film bemutatása után majdnem húsz évvel is érezzük. Andy életének fordulópontjának pillanata, amikor az új frizurával és Chanel bőrcsizmában megjelenik a Runway irodájában, ahol Miranda és kolléganője, Serena lélegzete is eláll a csodálkozástól. 

82618409

Chanel

A film ruhatáráért Patricia Field felelt, aki Carrie Bradshaw gardróbját is megalkotta a Szex és New Yorkban. Field Chanel lányként képzelte el Andy Sachs átalakulását, olyan pillanatot teremtve, amely a divatkultúra részévé vált. A csizma a 2005-ös őszi kollekció része volt, míg a dzseki, amit szintén Karl Lagerfeld tervezett, a 2005-ös resort kifutó bemutatóra. A mondás szerint a divatban minden jön és megy, azonban lenyűgöző észrevenni, hogy Anne Hathaway 2006-os Chanel csizmái ma divatosabbak, mint valaha. 

 

Talán Karl Lagerfeld különleges látásmódja miatt, de ahogyan megfigyelhettük a 2023-as őszi kifutókon is, a combig érő bőrcsizmák újra reneszánszukat élik.

Stella McCarteney, David Koma, Victoria Beckham

Ebben a szezonban láthattuk Stella McCartney kifutóján, barna blézerrel viselve. David Koma egyszínű megjelenésekkel játszott, textúrákkal és csizma sziluettekkel, amelyek akár nadrágként is funkcionálnak. Victoria Beckham végül megerősítette a trendet olyan magas szárú csizmákkal, amelyek végül a bőrnadrág kiterjesztéseként szolgálna.

COS Pointed Toe Leather Knee High
133 000 FT
Jimmy Choo - ALIZZE KNEE BOOT 85 Leather Knee-High Boots
530 100 FT
MICHAEL KORS Isra Leather Wedge Boot
158 000 FT
KAZAR AMAZON Over the knee boots
82 990 FT
ZARA Gathered Leather High-Heel boots
39 995 FT
RESERVED - Térdig érő velúrcsizma
35 995 FT

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák