Prada cover 1
Design
2023. 05. 08.

Debütált a Prada Caffè


A Prada luxus divatház megnyitotta a londoni Harrods-ban található Prada Caffè névre keresztelt kávézóját, amely Wes Anderson-féle világot, és milánói esztétikát hoz a világhírű áruházba. A pisztácia színű belső terektől kezdve a csillogó étkészletig, nem is beszélve a modern és hagyományos olasz menü találkozásáról, ez a pop-up egyszerűen tökéletes.

Pradacikk01

Íme minden, amit a Harrods új Prada Caffè-járól tudni kell:


Nem ez az első alkalom, hogy a Harrods egyesíti erőit a csúcskategóriás márkákkal, hogy a divatot egyfajta gasztronómiai élménnyel párosítsa. Ki tudná elfelejteni a Dior tavaly téli cukorból készült haute couture-jét? Vagy a Jimmy Choo dögös rózsaszín, magával ragadó étkezési élményét a nyáron.

Pradacikk02

Most a Prada is beszállt a játékba. 

A 2023. március 31-én megnyíló Prada Caffè a divatház kulcsfontosságú vizuális jegyeit viseli magán, így a helyiségbe betérve, a vendégek a Pradára jellemző környezetben találják magukat, a hangulattól elmerülhetnek a luxusban és kényelemben.

A Prada Caffè tükrözi a márka nyelvezetét. A falak a kavargó virágos alaprajzokkal, a bársonypadló és a bársonyszékek, valamint az elegánsan szegélyezett mennyezet mind a márka jellegzetes pisztáciazöld színében pompáznak, kiegészítve a fekete márványasztalokat, és a kockás fekete-fehér padlót, amely a milánói Galleria Vittorio Emanuele II-n található történelmi Prada butik fekete-fehér kockás padlójának reprodukciója.

Pradacikk03
Pradacikk04


Az étkészletekben rejlő makulátlan részletgazdagság is figyelemreméltó- itt a halványkék porcelán kézzel készült Japánban, régi mázas technikával; a kézzel fújt kristályüvegeket a márka híres háromszög alakú motívuma díszíti; és az ezüst evőeszközök fogantyúi is a ház logóját idézik.

Gasztronómia a divatvilágban?

Ha Prada rajongóként nemcsak a csodás teret jönnél csodálni, de a gasztronómiai élményből is kivennéd a részed, jó helyen jársz, hiszen ami az ételeket és italokat illeti, a Prada egy egész napra szóló, finom menüválasztékot állított össze. 

Az étlapon olyan ételek szerepelnek, amelyek az olasz hagyományok finom, modern felfogását sugározzák. A szendvicsek és a rizottó mellett bivalymozzarella, lazac és rákos ételek is helyet kapnak. Ami az italokat illeti, az étlapon fröccs és negroni alapú aperitifek szerepelnek a jellegzetes koktélok finom választéka mellett. A borlap természetesen egész Olaszországot felöleli.

Pradacikk05
Pradacikk06

Egy kis édességre vágysz? A Prada-nál ez is pipa!

Egyértelműen sütemények lopják el a show-t. A pulton és a vitrinekben elhelyezett cukrász-alkotások olyan szépek, hogy már-már műalkotásnak tekinthetők. A szicíliai citromtorta, barackos sacher-torta és társaik igazolják, hogy a Prada Caffè az édesszájúak nirvánája.


A Prada pop-up kávézója a tervek szerint 2024 januárjáig fog üzemelni, nyáron pedig egy szabadtéri bódé is csatlakozik, hogy a Londonban járóknak finom fagylaltokat kínáljon. Ha arra jársz, térj be, hogy megtapasztald az igazi luxus gasztronómiai élményét! 


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák