Dualipa cover 1
Divat Esemény
2023. 06. 18.

Dua Lipa x Versace - álomvakáció és csillogás


A divat és a zene fúziójában Dua Lipa és a Versace egyesítette erőit, és bemutatták a La Vacanza 2023 kollekciót. A nyári kampány a csillogó stílus varázsának hódol, helyet kaptak az estélyi ruhák, fürdőruhák és persze a metálos csillogás!

001 13


"La Vacanza" kollekció a nyári szezon esszenciáját ragadja meg a különböző stílusok csábító választékával. Az estélyi ruhák, elegáns farmerdarabok és fürdőruhák fúziója remekül mutatnak az ikonikus Versace medúza motívumok mellett.

019 2
017 2

Dua Lipa és Donatella Versace a sok éves együttműködésükkel értékes barátságra tettek szert, régóta vártak egy ready-to-wear kollaborációra, ami 2023-ban meg is valósult. 
Az igazi nyáridéző divatvonal a La Vacanza (ami lefordítva "nyaralás") a neves divatház évtizedes sziluettjeit dolgozta fel.

021 3


A Côte d'Azur-on, egy pazar cannes-i kastélyban rukkoltak elő a vakáció ihlette kollekcióval, amely mindannyiunkban fellobbantja a nyaralás hangulatát.
 


A kollekció szerves részei az ikonikus Versace motívumok: a katicabogár és pillangó minták, amelyek eredetileg az 1995-ös tavaszi/nyári Versace kollekcióban jelentek meg olyan modelleken, mint Precious Lee, Mona Tougaard and Iris Law.

006 8


Versace és Lipa a felvonuló 40 megjelenésen keresztül idézi meg az egymástól elválaszthatatlan történelmüket, és a kollekció viselőjét végigvezeti a modellből múzsává és most már alkotóvá vált énekesnő történetén.


A show egy hosszú, végtelen medence mellett debütált. A show-t a Barbie-rózsaszín szettek nyitották, majd ezt a babakék ruhaköltemények követték, amely változatos textúrákat tartalmazott: fémes részleteket, glittereket, és a márkára jellemző fémhálót.

018 2


A bemutató második felében több szín és nyomat volt látható, többek között egy élénk, rajzfilmszerű virágos és pöttyös, katicabogarakkal és pillangókkal. A pillangók az egész kollekcióban népszerű motívumnak számítanak, kristályos változatokkal díszítve az Y2K-hez igazodó cipőpántokat és ékszereket.


A kiemelkedő darabok közé tartoznak a pillangó motívumokkal díszített, elbűvölő miniszoknyák és felsők, láncos övek és nyakláncok, valamint az ellenállhatatlan szandálok, amelyekben a színes pöttyös minták és a finom pillangók keverednek. 

020 2


A kollekció vonzerejét növeli, hogy a Versace olyan egyedi darabokat mutatott be, mint a törülköző miniruha és az elegáns bucket hat a babarózsaszín és a babakék lágy árnyalataiban. 

A modellek  Barbie babákra emlékeztető esztétikát öltöttek magukra, ami szeszélyességet és játékosságot kölcsönöz a kollekciónak.

 

Írta: Kele Fanni
Képek: Salvatore Dragone / Gorunway.com


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák