TS Web
Divat
2023. 11. 10.

Ékszertrendek melyekre érdemes odafigyelni idén ősszel


A divatházak kulcsszerepet játszanak a divatirányzatok alakításában, befolyásolásában. Ezen luxus és prémium márkák tervezői globális látásmódjukkal, innovációkkal, kreativitásukkal képesek arra, hogy lefektessék az aktuális trendek alapjait. Víziójuk meghatározó szerepet játszik az általános divatvilág irányításában és annak szezononkénti meghatározásában, de ők sem elszigetelten működnek. 

Olyan tényezők befolyásolják, mint a társadalmi, kulturális és művészeti hatások és nem elhanyagolható módon a mai divat influencerek, celebritások stílusa. 

TS
Az ékszerek olyanok mint a tökéletes fűszer - azt emeli ki, ami már egyébként is ott van!
Diane Von Furstenberg

Vitathatatlan, hogy minden outfit legszemélyesebb része az ékszer. 

Egyedi stílusunk alap pillérei a ruhatárunk, mégis a finomra hangolt befejező részletek adhatják meg a tökéletes összképet. Hétköznapi viselethez a finom minimalizmus, vagy esetleg egy egymásra helyezett charm és lánc karkötők, amelyek személyes történetet mesélnek el. Estére vagy egy különleges eseményre öltözve a megbízható Little Black Dress mit sem ér, ha nem díszítik merészebb, ragyogó ékszerek. Szerencsére van egy márka, amely ékszerdobozunk minden kis fiókjáról gondoskodik, és ez a Thomas Sabo.

Thomas Sabo új kollekciói a 2023-as őszi/téli szezonban lenyűgöző kínálattal várnak.

 A Cosmic Amulet a csillagok és csillagképek varázslatos világát hozza el nekünk, kifinomultan megmunkált, 925-ös sterling ezüstből és 18 karátos sárgaarany bevonatból készült ékszerekben. A Heritage Glam kollekció magasfényű csillogásával hódít - minden darabja egyedi és kifinomult, a fényben játszó csiszolt kövekkel. Ha minimalista vagy extravagáns ékszerekre vágysz, fedezd fel a Thomas Sabo legújabb alkotásait, és kövesd az idei szezon trendjeit. 

Ezüst az új arany vagy akár együtt a kettő? 

12

Kilépve az arany szín egyeduralmából és nem csak hogy nagy visszetérő az ezüst, kombináljuk a kettőt, keressünk árnyalataiban összeillő darabokat és fedezzük fel bátran ezt a trendet. A réteges összeállítások nem csak az outfit-ek kapcsán jöhet szóba, hisz a  különböző hosszúságú és stílusú nyakláncok, gyűrűk, karkötők és fülbevalók egymásra halmozása évek óta kiemelkedő trend. 

Devine Chrono óra
199 199 HUF
Ezüst köves gyűrű
19 599 HUF
Aranyozott nyaklánc cirkónia kövekkel
199 199 HUF
Fehér köves tennis karkötő cirkónia kövekkel
199 199 HUF

Mitikus, jelentéssel bíró talizmánok

13

A jelentőségteljes ékszerek szépsége abban rejlik, hogy képesek érzelmeket kiváltani, történeteket mesélni és állandó emlékeztetőként szolgálnak az élet fontos aspektusaira. Minden egyes darab az egyéniség és a kapcsolat egyedi kifejezője lehet.

Ezüst gyűrű kövekkel
59 599 HUF
Ezüst fülbevaló szines kövekkel
71 598 HUF
Aranyozott bolygó medál
199 199 HUF
Ezüst színes kő berakással
79 199 HUF

Showstopper darabok

14

Túlméretezett láncok, koktél gyűrűk,különleges medálok és fülbevalók mind-mind gyönyörűen csiszolt kövekkel - az idei év egyik legnagyobb trendje, hogy ezeket a kiemelkedő és látványos darabokat hogy kombináljuk akár a mindennapos, akár az alkalmi stílusokhoz.

Ezüst koktél gyűrű fehér cirkónia kövekkel
79 199 HUF
Ezüst nyaklánc fehér cirkónia kövekkel
319 199 HUF
Ezüst fülbevaló fehér cirkónia kövekkel
55 599 HUF
Fehér kövekből kirakott óra
199 199 HUF

Letisztult minimalizmus

15

A letisztult vonalakkal és egyszerű formákkal rendelkező minimalista formatervezés is egyre népszerűbb. Bármilyen összeállítást, azonnal elegánssá varázsol, legyen szó visszafogott gyöngyökről vagy nemesfémekről - ez a trend az old money aesthetic igazi megtestesítője.

Ezüst gyöngyös gyűrű kövekkel
23 599 HUF
Ezüst nyaklánc gyöngyökkel
79 199 HUF
Aranyozott Charm nyaklánc
71 598 - 103 898 HUF
Single mini karika aranyozott fülbevaló
15 599 HUF

A márka zsenialitása abban rejlik, hogy gondosan átgondolt kollekciói választékot kínálnak minden alkalomra:  akár minimalista, kifinomult és visszafogott ékszerezés hívei vagyunk, akár egymásra halmozzuk a kedvenc nyakláncainkat vagy egy merész, statement darabot keresünk, amely a parti szezonban feltűnő kiegészítő lesz. A márka tervezői csapata - élén Aurore Melot-tal - életünk minden egyes történését sorra veszik, és a rájuk jellemző egyedi részletekkel készítik el a legkisebb kincsekeket is.


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák