2023 07 13 drutkowska Agnes Akerlund154650 1 2
Divat
2023. 09. 21.

Farmer klasszikusok minden alkalomra


Az ősz a változások időszaka: az időjárásban, a napi rutinban és a gardróbban is. Az új szezon tökéletes ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsd a ruhatáradat, különösen a farmerek tekintetében. A Reserved a klasszikusok újragondolásával nyújt nekünk ebben segítséget. 

A tervezők fő koncepciója, hogy a könnyen hordható, kényelmes darabok tökéletesen illeszkedjenek a legkülönfélébb stílus irányzatokhoz. A farmer összekapcsolja a generációkat és trendeket, ezért az egyes darabok egyaránt illenek és kombinálhatóak a letisztult vagy a harsányabb outfitekhez.

A Reserved 2023-as őszi/téli farmer kollekciója a klasszikus darabok modern megjelenítése: kényelmes, változatos, karakteres modellekkel, szemet gyönyörködtető kék árnyalatokban, sűrű szövésű, mégis bőrbarát anyagokkal készítve, ugyanakkor a Reserved kissé megváltoztatja azt az koncepciót, amely eddig meghatározta a farmer kollekcióit: azokra a trend irányzatokra épít, melyek markánsan jelen vannak az idei szezonban, mint például széles szárú a fazonokra, a vintage stílusú anyag használatra vagy a vagányabb, nyers kivitelezésekre. A kollekció így mindenből a legjobbat ötvözi, megfelelve az időtálló ruhadarabok rajongóinak, mégis követve a legfrissebb trendeket is.

A női kollekció nem csak a nadrágok széles választékát jelenti, hanem a hozzá illő ingeket, kabátokat és mellényeket, valamint a trapéz szoknyákat és ruhákat is. A kék különböző árnyalataiban megjelenő darabok sokasága arra is ösztönöz, hogy kísérletezzünk a teljes farmer szett megjelenéssel modern, laza módon. A fazonok stílustól függően nappalra vagy estére is alkalmasak, és minden korosztály igényeinek megfelel.

Íme kedvenc outfit és stílus tippünk az őszi szezonra, amit @ginapasztor, @blankaberki, @hannaszucs és @blancanagy állított össze a Reserved őszi farmer kollekciójából.

Reserved farmer Gina look 4
Blanka N
Reserved farmer Hanna look
Reserved farmer look Blanka N

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák