AERON borito
Divat
2023. 07. 27.

Fenntartható Pre-Fall kollekciós újdonságok az AERON üzletébenAz AERON Pre-Fall 2023-as kollekciója már elérhető a márka Szervita téri üzletében. A márkára mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett ebben az új kollekcióban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter azon vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg az AERON követőinek, amely hűen tükrözi a mai modern nő életvitelét.
00 Aeron
01 Aeron
“Amikor elhatároztam, hogy követem azt a hangot ami a divattervezés felé hív, már akkor tudtam hogy letisztult darabokat szeretnék készíteni: az egyszerűség is önkifejezés. Szerintem ma muszáj, hogy egy ruhadarab ne öncélú legyen, hanem igenis legyen realitása a mában”
fogalmazta meg Eszter a tervezési folyamat kezdetén.
03 Aeron


Az AERONra mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett ebben az új kollekcióban kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg, amely hűen tükrözik a mai modern  nők életvitelét. Ennél  fogva  született meg egy olyan  sokoldalú kollekció, amely jól kombinálható darabokból áll, egyszerre érhetőek el benne a nyaralásra tervezett ruhák, valamint már az első kabátok. 

04 Aeron


Míg az előbbiek tapintásra hűvös, krém és vérnarancs poplin anyagból készültek hímzett karika- motívumokkal díszítve, addig az utóbbiak kétrétegű, selyem-gyapjú összetételű szövetekből, amelyek darabok bélést azért nem kaptak, hogy láthatóvá váljanak a márkára jellemző klasszikus szabászati megoldások.

05 Aeron


Az AERON régóta törekszik a fenntartható megoldások széleskörű alkalmazására. Az anyagfelesleg nélkül, fenntartható fonalból készülő és ZERO névre keresztelt kötött alapdarabok a Pre-fall 2023-as kollekcióban most egy új, exkluzív mimóza sárga színárnyalatban érhetőek el, míg a klasszikus szabászati megoldásokon nyugvó bordó női öltönyök egy fenntartható minősítésű, Ecovero viszkóz alapú szövetből készültek.

06 Aeron
09 Aeron


Dacolva a sztereotípiával, hogy a kötött darabok csak unalmasak lehetnek, új mélységben, új dimenziókban jelennek meg a kötött ruhák és felsők a kollekcióban: egyszerre hordhatóak napközben és egy naplementét követő rendezvényen, egyszerre találhatóak benne a mindennapok luxusát jelentő alapdarabok és különleges, experimentális formák, amelyek felhívják a stílusra igényes emberek figyelmét.

07 Aeron
08 Aeron


Mivel Eszter számára kulcsfontosságú momentum a kontrasztok közötti egyensúly megtalálása, olyan darabok is megszülettek, amelyek izgalmasan ötvözik egy lazán kötött pólóruha és egy szatén koktélruha előnyeit azt üzenve: a mai modern nő komplex és sokféle lehet.

 

AERON PRE-FALL KOLLEKCIÓ itt érhető el


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák