Kazarcikk cover 2
Divat
2023. 05. 18.

A Coachella Fesztivál nemcsak a zenéről, de a divatról is szól!


A Coachella a kaliforniai sivatag paradicsoma, főként a divatos fesztivál megjelenés szempontjából. A háromnapos zenei fesztivál minden évben több ezer résztvevőt vonz, akik azért mennek, hogy megnézzék kedvenc művészeiket, és persze a legstílusosabb ruháikat mutassák, a boho chic-től a furcsa és színes ruhákig.

A divatrajongók minden évben várják, hogy a legújabb trendek és a legfrissebb megjelenések megjelenjenek az ikonikus fesztiválon.
A legnépszerűbb  trendek most is kirajzolódtak, így bemutatunk 4 stílust, ami a Kazar kiegészítőivel remekül tükrözik az idei Coachella Fesztivál izgalmas stílusjegyeit, hogy ihletet adjon az előttünk álló fesztivál szezonra!

 

Elegant look


Az elegáns Coachella look az egyik, ami tarolt az idei szezonban. Kendall Jenner megmutatta, hogy néha az a legmenőbb, ha nem bonyolítjuk túl a megjelenésünket. A lényeg a kényelem és az elegancia. Ez a stílus a klasszikus fekete darabok és a letisztult formák szerelmeseinek kedvez.

Kazar cikk1 2


Metallic style


Legyen szó flitterekről, metálos anyagokról vagy kiegészítőkről, a fémes darabok elengedhetetlenek voltak az idei Coachellán. A visszaverődő fény vonzza a figyelmet, és nagyon menő, kozmikus hatást eredményez.

Kazar cikk3 2

 

Crochet/ hippie vibes


A horgolt, bohó stílus évek óta uralkodó trendje a fesztiváloknak, így az idei szezonban is nagy népszerűségnek örvendett. Ha szereted ezt a hangulatot, keresd a horgolt részleteket, szőtt táskákat és a finom, naturális színeket.

Kazar cikk2 2


 

Y2K style


Y2K stílus ruhakölteményei futurisztikus merész nyomatokkal robbantak be a Coachellára. A fesztiválozók platformcipőkkel, apró pilóta napszemüvegekkel, kényelmes és praktikus táskákkal vágtak neki a bulinak.

Kazar cikk4 2

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák