Divat
2022. 07. 07.

Határtalan önbizalom – Reserved High Summer 2022


Stílusos, mégis kényelmes ruházat reggeltől estig? A Reserved High Summer kollekció tökéletes megoldást kínál erre a dilemmára: kombináld a most népszerű sportruházat trendet a Y2K stílussal. A ruhák követik az alakot, szalagokkal, kivágásokkal alakformáló részletekkel gazdagítva. Idén nyáron az a legfontosabb, hogy magabiztosságot sugározz – mindezt konfekció mérettől és korlátoktól függetlenül. 


A High Summer a legvidámabb színeket sorakoztatja fel: a neonzöldtől az élénk rózsaszínen és energikus kobalton át a visszafogott világos liláig minden megjelenik. Minták helyett modern színátmenetekkel találkozhatunk, például a virtuális világot idéző fekete-zöld, illetve a tengerparti naplementék inspirálta narancs-lila kombináció is felbukkan. A sima felületeket fodrok, madzagok, dupla pántok, vagy az alakunkat követő csíkok dobják fel. A tervezpk olyan ruhákat álmodtak meg, melyek testünk nagy részét szabadon hagyják – a karokat, a hátat és a lábakat villanthatunk, viszont minden esetben figyelnek az egyensúlyra. Például, ha a ruha a teljes hátat takarja, akkor maxi hosszúságú, ha a szoknya mini, akkor magas derékkal párosul. Ezeket a ruhákat úgy tervezték, hogy rétegesen lehessen viselni őket: az áttetsző anyagok fedik egymást, ami egyedi, avantgárd hatást kelt.


A kollekció jellegzetes, köthető nyakrésszel, gyűrt dekoltázzsal rendelkező hosszú ruhákból, dupla pántos, illetve rövid ujjú, hálós midiruhákból, mini trapézszoknyákból, valamint különféle stílusú felsőkből áll – utóbbi rövid pántos, kardigán, illetve hosszú ujjú body formájában is megjelenik. Egy igazán különleges velúr tréningszettel is találkozunk kobaltkék és rózsaszín színekben, ami a Y2K stílus előtt tiszteleg.


A nyári szezon elengedhetetlen kiegészítői a fürdőruhák – a kollekcióból ezek sem maradhattak ki. A modern stílusú darabok közt fellelhető egy bikini, amit a derék és csípő körüli dekoratív madzagok tesznek egyedivé, illetve egy egyrészes fürdőruha is aszimmetrikus változatban, keskeny kivágásokkal. Ezek mind élénk színekben pompáznak, mint például a rózsaszín, a türkiz vagy a lime, de a mélyfekete is felbukkan, ami az előbb említett aszimmetrikus darab színe is.


A kollekció darabjai tökéletesek lesznek a nyári fesztiválokra, ahol az egyedi, merész stílus nem idegen, és a kényelem sem utolsó szempont. Az egyes elemek többféleképpen kombinálhatók, a lehetőségek tárháza végtelen, a végeredmény pedig minden esetben izgalmas.
A kollekció debütálását Wunsche & Samsel fotósorozata kíséri, amely tökéletesen tükrözi a nyár hangulatát.


A Reserved High Summer kollekció 2022. júniusától elérhető a boltokban és online.


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák