TLW AS 0337 1 1
Beauty
2023. 09. 25.

IKONIKUS ILLAT, IKONIKUS SZÜLINAP, IKONIKUS HELYSZÍN - AZ ARMANI SÍ parfüm megalkotásának 10. évfordulóját ünnepeltük


Az Armani ikonikus Sì illata idén ünnepli megalkotásának 10 éves évfordulóját. Immáron egy évtizede bíztat minket a márka, hogy mondjunk Sì-t, azaz igen-t a szenvedélyre, a szabadságra, a szerelemre és önmagunkra ezzel az igazi ikonná vált női illattal. Az illat történetében most új fejezet kezdődik: a 10 éves évforduló tiszteletére új illat variáció is érkezett, mely új csomagolásba zárva, egy új kampánnyal támogatva. A különleges évfordulót és bevezetést az Armani beauty egy olasz hangulatú gálavacsorával ünnepelte a minap a Szépművészeti Múzeumban.

Az este dekorációját az új kampány mottója inspirálta: Melyik az a szó, amelyik a legnagyobb erővel bír? Természetesen nem más, mint a Sì, azaz Igen.
Az este folyamán a különleges illatkihelyezéseknél megismerkedtünk az új illattal, látványos és impozáns fotóinstallációkkal várt minket az Armani beauty magyarosrszági csapata: az egyedi tükrös installációnál Armani rúzsokkal erősítettük meg ingenjeinket és egy kalligráfus művész segítségével magunkkal is vehettük ezt egy kis kártyán. Az estét nem csak a parfum finom illata, lengte be, hanem átjárta az igazi olasz elegancia és életérzés, amit a Szépművészeti Múzeum Reneszánsz terme és Kalmus Felicián csellójátéka tett még varázslatosabbá.

EGY INSPIRÁCIÓ, AZ ÚJ SÌ INTENSE EREJÉVEL

Akár az új Sì Intense kampányfilmben feltűnő nagykövetek - Cate Blanchett, Sadie Sink, Matilde Gioli és Eugenia Silva – az Armani beauty számára minden egyes nő különleges és inspiráló. Mindannyian különböző történetet mesélnek el, melyek az Igen-ek végtelen tárházát hozzák el, és a Sì ereje öleli körbe őket. Így születtek meg az új kampány mantrái:

Sì, az új kezdetekre
Sì, a szabadságra
Sì, a szerelemre
Sì, önmagunkra
Sì, a szenvedélyre
Sì, az életre

ELKÖTELEZŐDÉS EGY FENNTARTHATÓBB LUXUSÉRT

Tíz évvel az eredeti SÌ EAU DE PARFUM illat megalkotása után Julie Massé mesterparfümőr az ikonikus ciprusos illatot értelmezte újra: a SÌ EAU DE PARFUM INTENSE egy ciprusos, ámbrás, gyümölcsös illat: lédús és zamatos feketeribizli-nektárral nyit, amely természetesen üde hatást kelt, és még jobban kiemelni az illatjegy gyümölcsös jellegét. A feketeribizli a damaszkuszi rózsa aromatikus virágos frissességével és a füstös és fűszeres fekete teával keveredve az alapjegyekben megjelenő vanília jegyeket teszi teljessé.

Az üveg lenyűgöző formaterve elköteleződés amellett, hogy minden eddiginél merészebben mondjunk Sì-t a vágyainkra; ezt az vállalást az üveget díszítő, háromdimenziós Sì felirat tovább hangsúlyozza.
Az új SÌ EAU DE PARFUM INTENSE bármely kiszerelése újratölthető a 100 ml-es utántöltő üveg segítségével, mely a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségét fejezi ki.

TLW AS 0079 1 1

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák