Kult
2022. 06. 09.

Kertész Attila kollektív terápiára invitál minket – HYPER PARALLEL


Kertész Attila számos önálló kiállítás után most egy egészen különleges helyen, a LAVOR Collective művészeti szalonjában mutatja be legújabb sorozatát, amely a Hyper Parallel címet viseli. A lélek nem mindennapi festészeti megfogalmazására tesz kísérletet expresszív aktábrázolásain keresztül.
 


Kertész Attila olyan kollektív terápiára invitál minket képein keresztül, melyek szubjektív én-képek és képzetek révén teremtik meg létezésünk alternatíváit. Parallel lélekállapotok tárulnak elénk expresszív aktábrázolásain keresztül, melyek láthatatlan rétegeinkbe engednek betekintést. A lélek anatómiája ez. A fizikai rétegeken túlhatolva, és a láthatatlanon túllépve, olyan nem létező tartományokat tár fel modellein keresztül, melyekről ők maguk sem tudják, hogy a jelen valóságaként ott létezik bennük. Párhuzamos létállapotokat tár elénk, miközben múzsái tudattalanul levetkőzik fizikai valójukat, hogy megmutassák mindazt, ami valóban emberré teszik őket. A lélekábrázolás új formáját láthatjuk a vásznakon, melyek a sötétben keresik a kiutat a fény teljességébe. Kérdések nélküli analízis ez, mely a művészet által válik láthatóvá.

Kertész Attila önálló kiállítása mindannyiunkat elgondolkoztat majd azon, hogy van-e alternatívája személyiségünknek és a döntéseink mentén mennyire vagyunk képesek arra, hogy kibontakoztassuk, azt amire eleve rendeltettünk.

A kiállításmegnyitója június 17.-én pénteken 19:00 órakor kerül megrendezésre, mely július  22-ig látogatható a LAVOR Collectice Art Salon-ban. 

A kiállítás kurátora: Molnár S. Szonja

HELYSZÍN: LAVOR Collective Art Salon, 1077 Budapest Wesselényi u. 6., 

IDŐPONT: 2022.06.17.-07.22.

NYITVATARTÁS: H-K, CS-P 18:00-21:30-ig előzetes bejelentkezéssel az alábbi címen: contact@lavorcollective.com

www.lavorcollective.com


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák