Screen Shot 2023 12 15 at 3 00 10 PM
Divat
2023. 12. 15.

Kipp-kopp ki jött haza karácsonyra? Home for Christmas, a Reserved Home ünnepi kollekciója


A Reserved Home megalkotásakor a cél nem is lehetett más, mint a tökéletes esztétikai összhang és állandóság. Ez év márciusában debütált divízió olyan megoldásokat kínál, amely a szezonnak megfelelően otthonunk minden lakberendezési igényeit kielégíti, a konyhától kezdve egészen a hálószobáig a homewear termékeket is beleértve! 

Az első karácsonyi Reserved Home kollekció is hű marad a márka esztétikájához: klasszikusabb ünnepi elemeket viselő darabokat és nordik hangulatú forma világgal is találkozunk. A Home for Christmas kollekció egyik fő motívuma a magyal ág. Ezek egyaránt megjelennek a textíliákon, asztalterítőkön, konyharuhákon, kétoldalas párnahuzatokon és ágyneműkön, valamint a kerámiákon. A konyhai kiegészítők között találunk sütőedényeket, piros peremes tálat és mézeskalács sütőformákat különböző ünnepi formákban.

A karácsonyfát lengyel gyártmányú gömbökkel vagy skandináv stílusú papír elemekkel lehet díszíteni. Mindez a piros, a sötétzöld és a tört fehér színekben, valamint matt feketével kiegészítve. A termékcsaládot a szójaviasz gyertyák választéka egészíti ki.

Íme egy kis inspiráció és @lilipataki kedvencei - hangolódjunk együtt az ajtónkon kopogtató ünnepekre!

Mintás kerámia tányér
3 995 Ft
Fém gyertyatartó
5 595 Ft
Illatos gyertyák
4 595 Ft
Papír karácsonyfa
5 595 Ft
Kerámia bögre
3 995 Ft

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák