Krismi borito
Esemény
2023. 05. 22.

Magyarországra látogat az ukrán származású Krismi, a melodic techno koronázatlan királynője


A Gozsdu Udvar népszerű szórakozóhelyét, a Cat Budapestet érte a megtiszteltetés, hogy fogadhatja az ukrán származású DJ-t, Krismit. A melodic techno és progresszív house koronázatlan királynője most először lép fel kishazánkban CHRSTPHR, Andrewboy és Corner társaságában május 27-én.

Krismikép1ú


Az elektronikus zene világában évek óta a techno és house irányzatok vezetik a toplistákat, ez idén sincs máshogy. A technológia rohamos fejlődésével viszont teljesen új hangzásokkal találkozhatunk az innovatív felvételi és gyártási technikáknak, illetve az új szoftvereknek köszönhetően. A melodic techno a korai trance-ból merít, megtartva spirituális, hipnotizáló hangulatát. Ez az atmoszférikus jelleg megadja az alapot egy igazán jó bulihoz. Krismi másik jellegzetes műfaja, a progresszív house szintén hasonlít a trance-hez, de dallamosabb, és gyakran vokállal egészül ki. Legfrissebb mixét itt lehet meghallgatni.

Krismikép2


Az ukrán származású DJ 2021-ben tűnt fel az elektronikus zene horizontján. Rövid karrierje során rengeteg országban fellépett már, így szerezve nemzetközi hírnevet magának. Többek között játszott Kanadában, Angliában, Norvégiában és Izraelben, most pedig Magyarországra is ellátogat, a Cat Budapest szórakozóhely látja vendégül.

Krismikép3


A Cat Budapest 2018 óta színesíti a Gozsdu Udvar repertoárját sokszínű elektronikus zenei felhozatalával. A Madách térről csupán 100 métert kell sétálnunk, és ott is találjuk magunkat a bejáratnál. A Pure Cat partysorozat második felvonása az Insomniával karöltve kerül megrendezésre május 27-én szombaton.

A bulira a következő linken lehet jegyet vásárolni: 
https://oneticket.hu/the-sound-of-melodic-w-krismi-ua-10385?fbclid=IwAR2HIAsQ6r3V_jBYcXvwpjtABmnH6yGxRB4BVJ_YW4CGdHy8VV4-NrvcM48 


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák