Screen Shot 2024 01 30 at 8 30 19 AM
Divat
2024. 01. 30.

Maja Weyhe, a népszerű it-girl mutatja be a Reserved új, átmeneti kapszula kollekcióját


Független, bátran kísérletezik a trendekkel, de a letisztult, formákat is értékeli. A Reserved kampányában Maja Weyhe-t(@majawyh), a divatszakma egyik legnépszerűbb it-girl-jét köszönthetjük - aki tökéletesen megtestesíti a Reserved attitűdöt.

Maja már régóta a legfontosabb divathetek állandó szereplője és a vezető divatmagazinok stílus ikonja: jellegzetes stílusát, amely a nemtörődömség és az igényesség kombinációja nemzetközi fotósok kapják lencsevégre. Arra a kérdésünkre, hogy mit jelent számára a stílus, ezt a választ kaptuk: mindannak az eredménye, ami hatással van ránk és mindennapi életünkre. Maja Tervezői, fotós és modell munkájának gyümölcsét csaknem 400 ezer emberrel osztja meg nap mint nap a közösségi médiában.

„Olyan nőknek készült ez a kollekció, aki szereti élvezni minden napjait és örömét leli abban, hogy saját magának öltözködik”
- mondta Maja. A kampányt Olaszországban, pontosabban Firenzében fotózták

A Reserved számára egy olyan kollekciót mutat be, amely kézen fogva vezet be minket az új szezonba. A kollekciót a különféle textúrák és szabások kontrasztja határozza meg: matt a fényessel, szűk szabások az over sized-dal, mint például a bouclé anyagú miniszoknya és a fényes anyagú terjedelmes bomber dzseki. A Majával készített képeken is visszaköszön ez a játék, a kötött pulóverrel, párosított cargo nadrág amit egy gyöngysorra hajazó lánccal koronázott meg a stílus ikon. 

Screen Shot 2024 01 26 at 11 57 08 AM

A kollekciót a visszafogott tört fehér és sötétkék színpalettára épülő monokromatikus darabok uralják, de az egyik legerősebb trend szín, az ezüst is felbukkan. Az egyik kulcs darab kétségtelenül az ezüst, krokodil mintázatú szoknya és a hozzá készült dzseki. Az ezüst szín a kiegészítők esetében is uralkodó marad: a ruhákhoz hasonlóan itt is az volt a cél, olyat alkossanak a tervezők, amelyek alkalmasak nappali és esti viseletre is.

A termékeket a Reserved webshopján online vagy a kiválasztott üzletekben találod meg!

Bomberdzseki
29 995 Ft
Dzsörzé ruha
14 995 Ft
Mini szoknya
13 995 Ft
Műbőr nadárg
17 995 Ft

Összeállította: Mernjak-Vári Kata


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák