AERONFW22_002
Esemény Divat
2022. 11. 17.

Megnyitja első budapesti üzletét az AERON


Saját üzletet nyit az AERON magyar divatmárka. A letisztult vonalvezetéséről és a minőségi
anyaghasználatáról ismert brand elhatározása mögött a nemzetközi nagyáruházi sikerek, valamint a növekvő hazai kereslet áll. A korábbi évek pár napig tartó pop-up kereskedelmi formátumát követően a november 18-án nyíló üzlet egy nagyobb vízió megvalósulásának az előfutáraként jelenik meg.

AERONFW22_001


Az AERON-t 2012-ben alapította Áron Eszter divattervező. Nagyapja mesterszabó volt, édesanyja textilkereskedő, aki bevezette az előkelő anyagok és a nemzetközi divatkereskedelem világába. Habár családja üzleti pályán képzelte el, édesanyja intelmei ellenére mégis megtörtént az elkerülhetetlen: Eszter maga is a divat világában helyezkedett el. A márka idén júliusban egy új fejezetet nyitott a történetében: bemutatta a megújult arculatát, valamint az innovatív, wholegarment technológiával készült ZERO kapszula kollekcióját, amely elérhetőbb áron, XXS-től XXL-es méretig tartalmaz kötött alapdarabokat. A ZERO kollekció darabjai az ősz-téli szezonban egy kukorica-alapú innovatív polimer fonalból készültek, amely a poliésztert hivatott helyettesíteni, így alkotva fenntartható termékeket.

AERONFW22_002


Idén augusztusban az AERON újabb lépést tett arra, hogy felkerüljön a nemzetközi divat térképre: a márka a Koppenhágai divathét keretein belül mutatta be a 2023-as tavasz-nyári kollekcióját, amely áttörő nemzetközi elismerést kapott, míg a márkát az amerikai sajtó az európai The Row-ként aposztrofálta. “Ez egy nagyon különleges pillanat a számunkra, egy régi álmunk teljesül be azzal, hogy üzletet
nyithatunk Budapesten, hiszen a város különleges helyet foglal el az életünkben. Itt töltjük a legtöbb időnket, itt születnek az ötleteink, öltenek testet a kollekcióink. Külön öröm, hogy a zártkörű private sale-eket követően megtaláltuk azt a következő lépést, amivel tovább tudunk növekedni. Ez a lépés a saját üzlet, ahol a világunk bárki számára elérhető lesz: elég lesz csak besétálnia.” Áron Eszter, alapító kreatív igazgató.

ESZTER ARON PORTRAIT


Az AERON store az URBA design stúdió által jegyzett, letisztult és áramvonalas szervita téri
üzlethelyiségben fog helyet kapni, ahol a tér kialakítása adott az AERON termékek színvonalas installációjához.
Az üzletben a márka 2022-es ősz-téli, illetve december elejétől a 2023-as Resort kollekciója lesz elérhető olyan exkluzív darabok mellett, amelyek kizárólag Budapesten lesznek megvásárolhatóak. Az AERON termékek mellett a spanyol szépségápolási márka, a ROWSE termékei is debütálnak Magyarországon, mint egy hosszútávú együttműködés első lépése.
A boltnyitással az AERON is csatlakozik a fizikai jelenléttel rendelkező—a GB & Partners Zrt. által kezelt EXIM Exportösztönző Magántőkealap befektetésével működő—Vanguards divatmárkák közé.

AERONFW22_015

 

AERON Store
Nyitás:
2022. November 18., 11:00 1052 Budapest, Szervita tér 8.
Hétfő—Szombat 11:00—19:00
Vasárnap 12:00—18:00

divat
esemény

pscreative.27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Portfolió