Monokromelegancia furdoruha BORITO
Divat
2023. 07. 21.

Monokróm elegancia - egy művészi fürdőruhafotózás


A nyári vibráló színek tengerében egy merész kísérletre invitálunk, hogy betekintést nyerj egy olyan világba, ahol a természetes szépség és a minimalista stílus egységre lel.
Netta Bajrami fotósorozata egyedi konceptuális megközelítést mutat be, melyben a fürdőruhák vonzó eleganciája és a monokróm minimalizmus tökéletes harmóniáját tárul eléd.
 
Monokromelegancia furdoruha11
Monokromelegancia furdoruha10

A fotósorozat középpontjában a formák és textúrák állnak, valamint az emberi test részleteinek szépsége, miközben az egyszerűség és az elegancia minden képen visszaköszön. A hátterek a testeket keretbe foglalják, kiemelve a természetes szépség lényegét. A fotók harmóniát és nyugodt perspektívát mutatnak.
 
Monokromelegancia furdoruha02

A művészi képsorozat különlegessége abban rejlik, hogy a nyári vibráló színek kavalkádja helyett a természetes elegancia és a monokróm minimalizmus világát helyezik előtérbe. Az emberi test és a művészi formák kapcsolódása által a képek megidézik az érzelmek mélyén rejlő kreativitást. A natúr és pasztell kontrasztokban felfedezzük az egyszerűség varázsát, miközben a textúrák és az alakzatok összetalálkoznak, és elvarázsolják a nézőt.
 
Monokromelegancia furdoruha12
Monokromelegancia furdoruha06

A fürdőruhákat Feelinkita magyar tervező álmodta meg, a modell, Monostori -Gergely Kata és a fotós, Netta együtt hozták létre azt az elegáns és kifinomult világot, ahol az emberi test és a homok textúrái szoros kapcsolatba lépnek egymással, izgalmas geometrikus látványformát létrehozva.
 

Az inspiráló tervezői vízió, a modell lelkesedése és a fotográfus mesteri látásmódja összefonódik, és egy olyan világot teremt, melyben a képzőművészet és a fürdőruhák közös táncba kezdenek.
 


Fotók: Netta Bajrami
Tervező: Feelinkita
Modell: Monostori -Gergely Kata