Mythersaxdand cover
Divat
2023. 06. 01.

MYTHERESA x DOLCE & GABBANA


A Dolce & Gabbana és a Mytheresa egy új kapszulakollekcióval koccintott Portofinoban. 

A Mytheresa idén májusban Portofinóban egy zártkörű vacsorán bemutatta be az új #DGxMytheresa kollekciót, amelynek egyik oldalán a tenger, a másikon pedig Portofino híres színes épületei álltak.

Az exkluzív kollekció csodálatosan megragadja az olasz Riviéra esszenciáját, a tengert, a városi panorámát és a vibráló mediterrán tájat.

Az ikonikus helyszín a kollekció főszereplője. A gyönyörű táj és a virágok, kézzel festett mintaként jelennek meg ruhákon és a kiegészítőkön. A minták napernyő csíkos motívumokkal váltakoznak. 
A kollekció egy képeslap Portofinóból Dolce&Gabbana és Mytheresa aláírásával.

021 dolcegabbana


Portofino Domenico Dolce és Stefano Gabbana egyik otthona.

"Portofino egy olyan hely, amit nagyon szeretünk, és érzelmileg kötődünk hozzá. Ez egy klasszikus nyári úti cél, amely magában foglalja azt a nagyon olaszos képi világot, amelyet gyakran használtunk a munkánk során és amellyel mindig is azonosultunk"
mondták a tervezők.


"Munkáinkkal megpróbáljuk elmesélni és átadni ezt az örökséget, különösen az új generációknak."

A bemutatón sok különleges vendég is jelen volt többek között: Molly Chiang, Alton Mason, Anna Vitiello, Leonie Hanne, Tiffany Hsu, Alessandra Ambrosio, Jessica Kahawaty, Lucien Laviscount, Sabrina Elba, Didi-Stone Olomidè, Benji Krol, Nic Kaufmann, Rahi Chadda, Emili Sindlev, Martina Pompeiano, Michelle Salas és Ola Farahat.

Az estét apró meglepetések tették különlegessé, amelyeket a szezon első turistái is élveztek. Davide Locatelli zongoraművész a "Love in Portofino" (F. Buscaglione / L. Chiosso) című dal instrumentális változatát adta elő. A modellek a kollekció bemutatása után kis hajókra szálltak. Ezt követően a kikötőre néző étterem jellegzetes liguriai ételeket szolgált fel a résztvevőknek. Természetesen az este végén a tűzijáték sem maradt el. 

Írta: Boka Fruzsina


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák