New Balance borító
Divat Esemény
2023. 09. 04.

New Balance x Footshop


A budapesti atlétikai világbajnokság ideje alatt mutatkozott be a New Balance újdonsága a WRPD Runner - igazi örömünnepe volt ez néhány hét az atlétika, így a futás szerelmeseinek is,  s ahogy az lenni szokott a divat kapcsolódás sem maradhatott el

IMG 9077


2023. augusztus 24-én a New Balance a közép-kelet európai régióban először a budapesti Footshopban mutatta be legújabb sziluettjét, a WRPD Runnert az elsőként kiadott „Sea Salt” színállásban. A launch eseményen megcsodálhattuk a Footshop csapatának különleges fotósorozatát, amit Miki357 és a Wavy Budapest készített a cipő megjelenésének alkalmából.

IMG 9208


A WRPD Runner a hagyományos New Balance lifestyle sziluettek határait feszegeti egy olyan innovatív dizájnnal, ami megváltoztat mindent, ami ismerős. Azon a ponton, ahol az életstílus keveredik a funkcionalitással, ez a cipő a torzított, nem-hagyományos vonalakat túlozza el egy új, modern megjelenést és érzetet adva. 

IMG 9294


“A WRPD Runner egy új koncepció, amit az különleges pont ihletett, ahol a stílus és a teljesítmény találkozik,” mondta Charlotte Lee, a New Balance vezető cipőtervezője. “A felsőrész finoman fókuszál az egyszerűségre és a minőségre, miközben a talp futócipőink vezető technológiájának, a FuelCell-nek egy újraértelmezett verziója. A hab folyékony vonalai a futurisztikus dizájn absztrakt megoldásaival a mozgás erőteljes érzetét keltik.”


A retro futócipők futurisztikus interpretációjával és ovális formáival a felsőrész egy főhajtás az ikonikus New Balance futócipők előtt, a középtalp a puha, formázott FuelCell technológiát alkalmazza a stabilitásért és a párnázásért, egy felnagyított sarokrésszel az elhajlított külsőtalp pedig a középtalpat körülölelve egy egyedi, hullámos mintázatot ad.

IMG 9006


Magyarországon a “Sea Salt” színállás 2023. augusztus 25-től elérhető a newbalance.hu oldalon és kiemelt kereskedelmi partnereknél, a következő hónapokban pedig további színállások is várhatóak. Kreditek:

Eseményen készült fotók: Bognár Bogi
Miki357 és Wavy Budapest fotósorozat:

@c0_lee (fiú model)
@gemini_hotstuff (lány model + styling és ruhák)
@rajozita (make up)
@betucska (haj)
@whyte_kat (kreatív producer + project manager)

spec. thanks to @picturepoolstudios (helyszín)
Project by Foothop + New Balance


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák