Cover3 1
Divat
2023. 05. 31.

Nyári visszatérők, a pántos és pánt nélküli topok!


A vállakat fedetlenül hagyó topok idén hódító útjukra indultak: a 90-es, korai 2000-es évek kultikus felsőinek, megújult és átformált fazonjait a végtelenségig lehet kombinálni.

Nem kell aggódnunk, rengeteg opció létezik, amelyek segítségével a mai trendeknek megfelelően tudjuk kiválasztani és viselni ezeket a felsőket.

Gyönyörű sziluettet kapunk ha palazzo nadrággal vagy egy maxi szoknyával viseljük, a letisztult vonalat egy kicsit izgalmasabbá tehetjük, a választott kiegészítőkkel, ékszerekkel, napszemüveggel, illetve  ha a kiválasztott felsőn egy izgalmas berakás vagy minta található. 

Aki szeretné kipróbálni a Y2K trendirányzatot, bátran választhat hozzá cargo nadrágot és bucket hat-et, egy laza vastag talpú szandállal. Romantikus pillanatokban pedig puha anyagú inggel, shorttal, finom púder színekkel kombinálva, egy olyan nem mindennapi kiegészítővel, mint a balettcipő utcai verziója.

A street style kedvelőinek létezik számtalan farmer kombináció, amelyeket pinkkel, pirossal és színes ékszerekkel tehetünk kicsit játékosabbá.

Idén a mintáktól sem kell tartani, oly annyira nem, hogy a mintát mintával párosítás sem kelt botrányt - mi egy zebra mintás  zakó összeállítást bolondítottunk meg egy trópusi hangulatú toppal.

 

Belvárosi safari: Színes ‘boob tube’ vagány cargo nadrággal
 
Cargo 2
 
 Balett táncos: halvány rózsaszín és puha természetes anyagok
 
Ing 1
 
Francia riviéra: Csíkok, gyöngyök és hosszú maxi szoknya
 
Maxi 1
 
Olasz meló: Palazzo nadrág nőies vonalakkal
 
Palazzo 1
 
A visszatérő, aki igazából sosem tűnt el: Az örökzöld farmer kombináció
 
Farmer 2
 
Mindig lehet fokozni: minta, minta és harmadszor is minta!
 


 

Minta 1


Írta és összeállította: Mernjak- Vári Kata


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák