Palvin Barbi wedding Borito
Esemény Divat
2023. 07. 20.

Éljen az ifjú pár - Palvin Barbara és Dylan Sprouse Magyarországon mondták ki a boldogító igent


 

Palvin Barbara és Dylan Sprouse megházasodtak!

A pár tavaly szeptemberben jegyezte el egymást egy kaliforniai kempingezés alkalmával. Múlt szombaton, július 15-én kötötték össze életüket, ráadásul Magyarországon, a modell szüleinek ceglédberceli birtokán. 

Palvin Barbi wedding01

Fotó: Bence Bársony

Barbi a Vougnak tett nyilatkozatában mondta, hogy a magyarországi esküvőt kisebbre tervezték, de rájöttek, hogy rengeteg ember fontos számukra, így a végső vendéglista 115 főből állt. A pár azt is elárulta, hogy ősszel terveznek egy nagyobb szabású esküvőt is, Kaliforniában.

Palvin Barbi wedding03

Fotó: Bence Bársony


Az Instagramra és Vogue-ra felkerülő képek alapján a menyasszony több csodás ruhakölteményt is viselt esküvője napján. A ceremónián Vivienne Westwood designban jelent meg, majd egy gyönyörű Philosophy di Lorenzo darabban láthattuk a fogadáson.

Palvin Barbi wedding05

Fotó: Gábor Eszterle


A Vogue alapján Barbi egy időtlen és klasszikus ruhát szeretett volna viselni a nagy napon, így esett a választása Vivienne Westwood egyedi pántnélküli designjára, amit csodás Tiffany & Co. ékszerekkel viselt a ceremónián.

Palvin B Arbi wedding06

Fotó: Gábor Eszterle

Palvin Barbi wedding07

Fotó: Bence Bársony 

Később a fogadáson egy gyönyörű Philosophy di Lorenzo darabban láthattuk, amelynek fazonja rövidebb volt, ez által fiatalos és vidám megjelenést kölcsönzött a menyasszonynak.

"A ruhától úgy éreztem magam, mint egy modern hercegnő"
mondta a Vogue-nak a modell
Palvin Barbi wedding12

Fotó: Bence Bársony


Magyar esküvőhöz hűen az ifjú pár éjfél után eljárta a menyecske táncot is, amelyhez Barbi egy piros szatén ruhát választott, ráadásul egy magyar tervező munkáját. A MERO egy kényelmes, ugyanakkor szexi ruhát tervezett Barbinak, aki elmondása alapján pontosan ilyenre vágyott.

DSC08595 r

Fotó: Gábor Eszterle 

A menyasszony mindhárom megjelenéséhez, az adott darabhoz passzoló Jimmy Choo cipőpárosításban jelent meg.

Reduster BD 015

Fotó: Reduster

Palvin Barbi wedding10

Fotó: Reduster

A menyasszony csodás frizuráit Owen Gould készítette, aki már régóta együtt dolgozik a modellel. A fodrász elárulta a Vogue- nak, hogy az egyszerű és letisztult megjelenést szerették volna erősíteni Barbi hajával is, így egy középen elválasztott, félig feltűzött haj mellett döntöttek, ettől a klasszikus, természetes hatás került fókuszba.

Palvin Barbi wedding11

Fotó: Bence Bársony

Reduster BD 001

Fotó: Reduster


A szertartás abban az albertirsai templomban zajlott, amelyben Barbi szülei 34 évvel ezelőtt kötötték össze életüket. Később polgári szertartásra is sor került a birtok egy kisebb szegletén. "Gyönyörű pillanat volt, amit soha nem fogunk elfelejteni" - mondta Barbi a Vogue újságíróinak.

Szívből gratulálunk Mr. and Mrs. Sprouse! 

via

Borítókép: Reduster


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák