DSC4600 kicsi 1
Divat
2023. 12. 30.

Pillants be az ügynökség tagjainak ruhásszekrényébe


Ahogy az év véget ér, egy különleges játékkal búcsúztattuk az irodai évet: Nézd meg az outfit összeállítását és mond meg, ki Ő? Ez nem csak egy játék volt, hanem egy kreatív utazás is, ahol álmodoztunk, nevettünk, és mélyebben megismertük egymást – mindezt a divat és az egyéni stílus tükrében.

Mindenki hozzáadta a maga egyedi ízét, bemutatva, hogy hogyan teszi stílusossá a mindennapokat. Ez a kollekció nem csupán összeállítások sorozata; ezek a darabok tükrözik személyiségeinket, stílusérzékünket és azt, hogyan változtatjuk meg a világot a magunk módján. Tekintsétek meg válogatásunkat és lássátok meg a ruhák mögötti személyiségeket!
8

Íme a téli gardróbszekrényem titkai, amelynek darabjai egytől-egyik olyanok, mint egy meleg ölelés a fagyos napokon. Kezdjük a tetején: egy vagány sapka vagy kalap számomra nélkülözhetetlen, hiszen nem csupán új színt visz az outfitembe, de a füleket is megóvja a fagyástól. A kötött darabok terén az oversized pulcsik mindenki téli hősei; én pedig szeretem őket egy extra Thomas Sabo nyaklánccal feldobni, ami az egyszerű kényelmet stílusossá varázsolja. A lábaknak itt van a Nanushka vegán bőrnadrágja, ami puha, meleg, mégis minden alkalomra tökéletes. Idén a Reserved köpenykabátja lett a slágerem. És ne felejtsük el a legfontosabbat, a táskát; ami, legyen bármilyen szín, anyag vagy márka nem csak kiegészítő - hanem lételem. Végül a pihenés pillanataira egy friss, olíva színű Vitra széket hoztam, ami modern és letisztult formavilágával, azt üzeni, hogy a divat nem ér véget a ruhásszekrényünknél; stílusunkat terjesszük ki az élet minden területére, válasszunk olyan darabokat, amelyek nem csak szépek, hanem inspirálnak és energiát adnak mindennapjainkhoz!

Orsi
10

Ebben a szezonban magával ragadott a szürke és az oversized nadrágok trendje. Egyrészt azért mert könnyen kombinálható és átalakítható: laza mégis néhány kiegészítő hozzáadásával este vagy egy rendezvényre is simán fel tudom venni az alap darabokat. Másrészt rájöttem, hogy a szürke legalább olyan jól kombinalható szín mint a fekete, az alap színekkel is nagyon jól működik de ha egy kis színt szeretnék pirossal, sárgával vagy ezüsttel is nagyon jól működik.

Kata
7

Azért választottam ezt a szettet, mert kedvelem a kényelmes, meleg darabokat télen. A puha anyagok és a komfortos viselet fontos szempont számomra számomra a hideg időben és ebben a szettben a funkcionalitás és a kényelem tökéletesen összetalálkozik. Ugyanakkor izgalmasnak találom, ha egy egyszerűbb megjelenést egy extravagánsabb kiegészítővel, vagy például egy feltűnő kabáttal feldobhatok. Így nem csak a komfortos, hanem stílusos is a megjelenésem.

Hanna
9

Az én választásom egy laza, kényelmes szett lett. Télen is igyekszem változatosabbá tenni a ruhatáramat, és nem csak a fekete darabokra korlátozódni. Most éppen a nude és barnás árnyalatokra szavaztam, mert mindig szuperül mutatnak, legyen szó ruhákról vagy éppen kiegészítőkről. Kényelmesen és stílusosan érzem magam a mindennapokban ezekben az árnyalatokban. Cipőnek, mint mindig egy kényelmes sneaker-re szavazok és bár egyre kevesebb a napsütéses órák száma, nálam a napszemüveg egész évre szól!

Fruzsi
11

A gardróbszekrényem egyfajta kifinomult káosz, ahol a sportcipők fesztelen szabadságot adnak egy nagyobb sétához, a farmerek pedig akár egy mom fit vagy egy kényelmes  wide leg jeans is helyet kap. Mind a fekete, mind a kék árnyalatokban otthonosan érzem magam. Szeretem a hétköznapokban feldobni egy garbóval. A szezon kedvenc szövetkabátja pedig nem csak anyagában, de színében is a gardróbom egyik különleges darabja. A narancssárga sapka azonnal feldobja a hangulatomat. Az outfitemet egy fekete táska teszi teljessé, amiben mindig ott lapul a kedvenc szájfényem. Alap kiegészítőm a művészet, és egy művészeti könyv lapozgatása szó szerint kiragad a hétköznapok szürkeségéből.

Beus

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák