Denim csaj
Divat
2022. 08. 31.

Reserved Denim AW22 – erő és önbizalom


Energikus és laza, kényelmes és a trend szetter- ez az új Reserved Denim kollekció. A Reserved az őszi szezonban határozott és merész sziluetteket mutat be, amely az ellentétekre épül, így lesz egyszerre kifejező és kényelmes. Az alapelemeknek számító pólók, pulóverek és felsők sokkal, merészebb darabokkal lesznek kombinálva.

A Reserved Denim tökéletesen alkalmazkodik a hölgyek mindennapi életének igényeihez: választási lehetőséget biztosít a visszafogott és a dekoratívabb lehetőségek között, amelyek tökéletesek egy esti szórakozáshoz. A városi divat inspirálta női kollekció fazonjai a lehetőségek teljes skáláját kínálják: az enyhén kivágott vagy nagyon széles farmerszáraktól kezdve az egyre divatosabbá váló ejtett derékrészen vagy a hosszabbított zakókon át egészen az ezüstös, hálós díszítésekig. Középpontban a részletek: az erős, vízszintes koptatásokat a kényelem érdekében egy plusz szövetréteggel bélelik, a magas derekú rövidnadrágokat rövid fodrokkal zárják, a bodykat pedig nagyon mély kivágások díszítik, amelyek tökéletes kontrasztot alkotnak az alacsonyra szabott farmerekkel. A miniszoknya aszimmetrikus szabását cirkon rojtok ékesítik. A farmerekhez farmeringek, dzsekik és mellények is társulnak, nagyméretű vagy testhezállóbb formában. Az oversize biker dzseki figyelemre méltó elem, amely megtöri a szokásos farmerstílust.

Denim csaj

A kollekció színeiben a kék árnyalatai keverednek: nyers, sötét farmer, a koptatott, mosott kékek, beleértve a világosabb és a sötétebb mosásokat. Ezekhez fehér pólók vagy tank topok, ezüst cirkon rojtok, hálós ruhák és bralettek társulnak. A színek varázsát a kiegészítők mutatják be: a tervezők a cipőket és a kézitáskákat kifejező pirosban, a csillogó lime színeben, kocka motívumokkal és zebramintával álmodták meg. A ruhákon gyakorlatilag nincsenek minták, kivéve a lézerrel mosott kockás rövidnadrág-ing szetten. Az anyagok összeválogatása nagyon fontos ennél a kollekciónál: annak érdekében, hogy a sok diszkó-hatású villantás egyensúlyba kerüljön a klasszikus elemekkel: az ezüstszínű hálós ruhát viseljük sima fehér pólóval, egy cirkon övvel és egy klasszikus kék farmerrel.

RESERVED BW 08 2022 print 15 small srgb 1

A kampány farmer modelljei olyan gyárakban készültek, amelyek megfelelnek a ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals, azaz a veszélyes vegyi anyagok zéró kibocsátása) kezdeményezés elveinek, amelyhez az LPP 2020-ban csatlakozott. A ZDHC-megállapodás egységesíti a gyártási szabványokat és szigorúan ellenőrzi a vegyi anyagok kezelésének folyamatait, beleértve a felhasználásuk korlátozását és az ártalmatlanítás módját.

Kép3 denimcsakk

A Reserved Denim férfi változata a hitelességre, a funkcionalitásra és a tettrekészségre összpontosít. Realisztikus és ahogy az a női kollekció esetében is a mindennapi igényeknek felelnek meg a darabok. Egyszerre mutatja be a kényelmes streetwear inspirációt. A minták egységes, koherens hangulatot mutatnak be, a farmereket pedig számos pamut darabbal egészíthetjük ki.

RESERVED BW 08 2022 print2 28 small srgb 1

A kollekcióban új formák, több szelés szabásvonalak jellemzik, mint például a cargo nadrágok, nyers kidolgozású mellények vagy túlméretezett bomberdzsekik. Az őszi szezon egyben a márka történetének legszélesebb farmernadrág kollekciójának premierje is. Vannak könnyen alakítható szettek: különféle zakók és nyers hatású farmer nadrágok kontrasztos varrással, de helyet kapnak a klasszikus, egyenes szárú nadrágok is.

A színpalettát a sötét tengerészkék és a mosott szürke jellemzi, amiben a klasszikus farmer kék is helyet kap. A kollekció széles választékot kínál a különböző mosásokból, koptatásokból, a végső simítások is érdekesek: nemcsak farmereket, hanem a pulcsikat és pólókat is fodrosan vagy akár kivágva hagyták, a laza, alkalmi hatás érdekében. A nadrágok egy részét szokatlan módon van fejezték be: szakadt benyomását keltenek, alul egy sötétebb, nem elszíneződött csíkkal. A női darabokhoz hasonlóan az egyetlen minta a szabályos ferde, lézeres elszíneződés lesz.

A kiegészítők továbbra is praktikusság elvét követik: hátizsákok és vese alakú táskák sok zsebbel, széles övön vagy zsebben hordható telefontáska, dokkoló és sapka, fűzős bakancsok és vastag talpú Chelsea csizmák, e mellett lesznek könnyedebb tornacipők is. Az kiegészítők árnyalatát tekintve az univerzális fekete árnyalata a domináns.

 

A fotózásra Berlinben került sor, a sokszínűségéről és rendkívül inspiráló utcai stílusáról ismert városban. Bartek Wieczorek fotózott, a fotókat kísérő videókért pedig Bart Pogoda felel.

Kreditek:

Női kollekció: 
Photos: Bartek Wieczorek // Visual Crafters
Video: Bart Weather // Visual Crafters
Model: Lu Y@Iconic
Stylist: Kasia Mioduska
Make up Artist: Anna Stykała
Hair: Łukasz Pycior

Production: Warsaw Creatives

Férfi kollekció:
Photos: Bartek Wieczorek // Visual Crafters @bartekwieczorek
Video: Bart Pogoda // Visual Crafters @bartpogoda
Model: Mantas D // Uno Models
Stylist: Kasia Mioduska @kasiamioduska
Hair: Łukasz Pycior @mrpycior


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák