Reserved home borito
Design
2023. 03. 09.

A PS Creative kedvencei - Reserved Home


A márka történetében először debütált a Reserved HOME kollekciója: olyan megoldásokat kínál, amely otthonunk minden lakberendezési igényeit kielégíti, a konyhától kezdve egészen a hálószobáig a homewear termékeket is beleértve! 

Reserved home borito


A Reserved Home megalkotásakor a cél nem is lehetett más, mint a tökéletes esztétikai összhang és állandóság.

Három termékvonalból áll: klasszikus, minimalista és romantikus. Mindegyiknek megvan a maga eredeti stílusa, gondosan kiválasztott színválasztékkal és aprólékosan kidolgozott részleteivel. 

A PS Creative csapata mindegyik vonalban megtalálta a neki tetsző szépséget. Most elhoztuk nektek saját válogatásunkat a Reserved Home újdonságaiból, hogy inspirációval szolgáljon számotokra.


Nevéből adódóan ez a stílus univerzális megoldásokat kínál a modern otthonok számára. Az újdonságok a bézs, szürke és vieux rose színpalettán mozognak, ami miatt tökéletesen beleillenek bármilyen enteriőrbe. Mi ezért is szeretjük nagyon ezt a Reserved Home vonalat. 

Igazi különlegesség, hogy a kollekció részét képzik Lengyelországban, a Lubiana gyárban készült kerámia áruk, illetve több mint százéves hagyományokkal rendelkező lengyelországi gyárban készült poharak is. Személyes kedvenceink a márványból készült lámpák és gyertyatartók, hiszen különleges módon képesek feldobni a nappalink varázsát. A klasszikus vonalban helyet kaptak még fürdőköpenyek és hálóingek is, amikben kellemes élvezhetjük otthonunk nyugalmát. 

Reserved CLASSIC

A minimalista vonalat azért szeretjük, mert igazán a funkcionalitást és a harmóniát helyezi előtérbe. Rendezett és letisztult vonalakkal találkozunk, semleges színvilággal. Ehhez az ad még egy kis pluszt, hogy a vonal újdonságaihoz természetes alapanyagokat használtak. A textúrák jelentős hangsúlyozása tökéletesen bemutatja a minimalista trendek gondolatát. Ebben a kollekcióban az is megtalálhatja a kedvenceit, akik kisállatokkal rendelkeznek, hiszen nekik készült kerámiatálak is helyet kaptak a termékek közt.

Reserved MINIMAL

Az irányzat újdonságai a meleg, hangulatos belső terekre összpontosítanak. Romantikus és rusztikus stílusú termékek azért nagy kedvenceink, mert nosztalgikus hangulatot ébresztenek bennünk. Az irányzatra jellemző a kézműves termékek jelenléte, éppen ezért otthonossággal és melegséggel töltik meg a belső tereket. A gyengéd árnyalatú, virágokkal díszített textíliák mind melegséget árasztanak. 

Reserved ROMANTIC

A kollekcióban helyet kaptak még a gyermekeknek készült takarók, törölközők, és sok praktikus rendszerező, amely remek kiegészítője lehet egy gyerekszobának, illetve hasznos ajándékként szolgálhat gyermekes barátainknak is. A színhasználat itt is visszafogott, nem harsány, harmonikus egységet alkotnak.

Reserved cikk 1


A Reserved Home lehetőséget kínál, hogy a tavasz beköszöntével megújítsuk otthonunkat. Kívételes stílusokat kínál rendkívül hasznos megoldásokkal, széles méretválasztékkal. A trendeknek praktikusnak és funkcionálisnak kell lenniük. A színpalettát úgy kell összeállítani, hogy a belső terek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Ebben lehet segítségünkre a három stílusvonal, hiszen mindenki megtalálhatja a magáét.


A Reserved Home termékei Magyarországon online elérhetőek: https://www.reserved.com/hu/hu/home


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák