Reservedősz BORITO
Divat
2022. 09. 19.

Reserved Őszi Lookbook Kampány 2022: Beköszöntött az extrém romantika évszaka


Ha ősz, akkor ideje a stílusoddal kísérletezni!

A Reserved tervezői is csatlakoztak az önkifejezésről szóló párbeszédhez: a romantikus vonalat túlzó, már-már szürrealista megközelítésből mutatják be a márka új kapszula kollekciójában. Ez a fajta romantika nem cuki és nem szirupos, hanem érett, tudatos és extrém. A fekete, a szürke és a bézs közül kiemelkedik a szezon legtrendibb színe: az érzéki rózsaszín. Ebben a szenvedélyes árnyalatban készült anyagokat használtak a széles gallérú, oversized kabáthoz, felfedezhetjük a kötött és a jacquard anyagú ruhákon, zakókon vagy koktélruhákon is.

Kép3 aw22

Az őszi kollekció egyszerre introvertált és maximalista. A hétköznapi funkcionális öltözködést háttérbe szorítva a kollekció finoman ölelő darabjai újszerű és merész formákat kaptak: a letisztult, hangsúlyos sziluettek a kifutókról ismert részletgazdag haute couture motívumokrara utalnak. A merev hatású jacquard szövetet puha hálós anyaggal, a textíliák túlméretezett volumenét pedig szűk szabásvonalakkal ellensúlyozzák. A dekoltázs vonala figyelemfelkeltő: minden esetben másképp határozzák meg.

Kép5 aw22

A kampányt Wunsche & Samsel kapták lencsevégre. A hamisítatlan skót táj - a dombok, tisztások és jellegzetes épületek - különleges hátteret nyújtanak a merész beállításokhoz: éles kontrasztot alkot az ősz színeivel és időjárással, a különleges textúrákkal, a vibráló rózsaszínnel és a sűrű feketével. A kampány megalkotói tökéletesen mutatják be a romantika jelenkori vízióját: kifejező és kompromisszumot nem tűrő. Az outfiteket a monokróm összkép uralja, miközben a szövetek változatos kidolgozására összpontosít: egyenetlen jacquard szövet, sűrű csipke, csillogó, áttetsző sifon vagy sűrű gyapjú. Még az őszi virágok sem a megszokott módon jelennek meg: a jacquard anyagon és a csipkén elhelyezve lenyűgöző háromdimenziós hatást keltenek. A kollekció darabjainak döntő többsége Európában, helyi anyagokból készült: az egyik leglátványosabb darab, a 100% olasz gyapjúból készült kabát pedig Lengyelországban került gyártásra.

Kép6 aw22

A kollekcióhoz hangsúlyos kiegészítők tartoznak: szűk fazonú fukszia, lila és fekete színű csizmák, fényes, krokodilbőr textúrájú, térd fölé erő csizmák vagy szatén borítású platformcipők. Az őszi megjelenés kiegészül a különleges alkalmakra készült, jacquard anyagú, barokk hatású, vagy tollal díszített dekoratív táskákkal. A táska szortiment része egy félkör alakú darab is, amelyet pánttal vagy - a két végének egy kapoccsal való összekötése után - kézben tartható estélyi modellként is lehet viselni.

Kép4 aw22

 

A Reserved őszi kampányának kollekciója már kapható a kiválasztott üzletekben és a webshopon:  https://bit.ly/Uj_Kollekcio_Noknek

 

Kreditek:

Fényképészek: Magda Wunsche & Aga Samsel
Fotóasszisztens: Wojtek Buczek
Videó: Bart Pogoda
Modell: Julia Hafstrom | IMG Models
Smink: Wilson
Haj: Michał Bieliecki
Produkció: Visual Crafters


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák