Skinbetter Skin Sync
Beauty
2024. 04. 22.

Szépségápolási termékek, melyeket kár lenne kihagyni


INSTITUTE ESTHEDERM - INTENSIVE PRO-COLLAGEN + szérum és krém

A biometrikus hatóanyagokban gazdag, új, intenzív pro-collagen bőrápolási termékcsalád, ami tartósan feszes hatást ígér. Az aktív összetevők természetes módon képesek serkenteni a bárrétegek különböző kollagénjeinek termelődését és az öregedés jeleinek kezelése mellett, már a kiváltó okok megszüntetésében, azaz a megelőzésben is segít. Minden bőrtipusra javasolt, a szérum gél állaga gyorsan felszívódik, simító hatása nem hagy ragadós érzést, a gazdag krém pedig azonnali emelő hatást és puhaságot biztosít. A márka az AGE PROTEOM terméket javasolja még kiegészítésként. Személyes tapasztalat és csupán egy hetes tesztelés után a bőrömet valóban sokkal puhábbnak, rugalmasabbnak, összességében frissebbnek és kevésbe fáradtnak érzem. 

Intensive Pro-collagen + serum
31 310 HUF
Intensive pro-collagen+ krém
29 290 HUF
Age Proteom Advanced Serum
36 400 HUF
MAC STUDIO FIX FLUID
A termék ismerős lehet, hisz évek óta a MAC egyik ikonikus alapozója. Mit ígér az új formula?

Az új Pro Fluid Technology- nak köszönhetően természetes nem maszk hatású, de matt befejezést és kényelmes, könnyű viseletet. Bőrápoló összetevőinek köszönhetően viselet közben áplolja a bőrt: zsírtalanító, tengerhínár hatóanyagot tartalmaz, illetve a hidratálást biztosítandó hialoronsavat és vörös algát. Ami számomra az egyik legfontosabb, hogy a 24 órás fedést biztosít és megtartották a napvédő 15 SPF összetevőt. Amiben verhetetlen a márka, hogy folyamatosan fejleszti és bővíti az elérhető árnyalatokat, bőrtónustól és textúrától függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Studio Fix Fluid
17 000 HUF
Studio FIX 24-hour concealer
12 000 HUF
Prep + prime Fix+ mini
5 800 HUF
BORNTOSTANDOUT parfüm márka

A BORNTOSTANDOUT márka két éve jelent meg a nemzetközi niche parfüm piacon és rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert Ázsiban és az Egyesült Államokban. Hozzánk idén tavasszal jutottak el a fehér üvegcsékbe zárt különleges parfümök. A nyers nevek és fotókampányok merész megközelítése valami egészen más és provokatív, amit luxusmárkáktól megszokhattunk és elvárunk. Hogy mivel tetézhetjük? Íme a márka alaptézise: Who f**** cares? Az illatok a Belodore üzletieben mutatkoztak be és egy sok izgalmas unisex illattal indítottak. A Dirty Rice púderes fás illata, visszafogott, mégis nagyon különleges, finoman belengi viselőjét és szinte második bőrként húzodik meg. A másik kedvenc a már best sellernek is ismert 

Dirty Rice
72 150 HUF
Dirty Heaven
72 150 HUF
BORNTOSTANDOUT
Omorovicza - Királynő esszencia

A feszesítő, tápláló esszenciát reggel és este a bőr tisztítása után javasolt felvinni, ha egyszer kipróbáljuk biztosan elengedhetetlen termékként fogunk rá tekinteni. A természetes hógomba és a hialuronsav kombinálásával mélyen hidratál és növeli a nedvességtartalmat, míg az antioxidáns paradicsomőssejtek védik a bőrt a városi szennyeződésektől, így segít megvédeni a bőr korai öregedéstől. Használatát naponta javasolják, a további kezelőszérumok, mint például a Királynő szérum, ami a termék család legőjabb bevezetése és hidratáló krémek felvitele előtt. 

Királynő esszencia
32 000 HUF
Királynő szérum
52 000 HUF
Kényeztető nappali krém
55 000 HUF
YSL - Loveshine és Loveshine Candy Glaze

Fennállása óta az YSL mindig is a ragyogást helyezte előtérbe. A ragyogás a fényvisszaverődés, az egyéniség és az erő ellenállhatatlan hangsúlyozása. Az YSL LOVESHINE új alapformulája új köntösbe bújtatja az ikonikus termékeket még táplálóbb hatással és még divatosabb színekkel, fényűző csomagolásban. Az YSL LOVESHINE ragyogó, mégis természetes bőrre kerülve a mindannyiunk által jól ismert és szeretett megjelenést biztosítja a viselőjének, a jellegzetes YSL couture csavarral megfűszerezve. A kampányarc pedig nem más mint Dua Lipa, megjelenésével mindig a szabadság és az inspiráció érzését idézi. Dua érzelmekkel, önszeretettel, a szépségben rejlő erő és kreativitás kifejezésével vezeti a kampányt. 

Loveshine
21 290 HUF
Loveshine Candy glaze
21 290 HUF
All houres Hyper Finish Powder
32 290 HUF
+ 1 tipp Vaseline

A Vaseline régóta bizonyít, és időtállóságát jól mutatja, hogy a legújabb szépségtrendekben is előkelő helyet foglalhat el. Ilyen új trend a slugging is, aminek célja, hogy ápoló ragyogással
ruházza fel a bőrt, hogy az egészséges kinézet és a magabiztosság garantált legyen. A slugging során a bőrápolási rutin utolsó lépéseként egy nedvességet bőrbe záró réteget viszünk fel a
bőrre. A vazelin tökéletes választás erre a célra, mivel hatékony védőréteget képezve segít a bőr hidratálásában, véd a környezeti ártalmaktól és csökkenti a transzepidermális vízvesztést.


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák