Szürke tónus kezdő
Divat
2023. 10. 30.

Szürke tónusú kapszulagardrób a Reservedtől


Az összeszedett és stílusos öltözködés nem igényel nagyobb erőfeszítést, ha olyan darabok találhatóak a szekrényedben, melyek mind kombinálhatóak egymással. Válassz egy jól szabott nadrágot, blézert, farmert és minden más ruházkodási elemet építs eköré.

Az egyik legjobb módja annak, hogy kényelmes, mégis szofisztikált ruhatárunk legyen, ha olyan alap darabokból áll össze, melyek mind jól kombinálhatóak egymással. A gondosan kiválasztott alapdarabok, időt és pénzt spórolnak meg nekünk az öltözködéssel és biztosítják, hogy mindig választékos megjelenésünk legyen.

Mindennek az alapja

Kezdd az őszi/téli kapszulagardróbodat olyan ruha darabok beszerzésével, amelyek számtalan öltözék építőköveként szolgálhatnak. Válassz klasszikus színeket, mint a fekete, a fehér, a szürke és ezek mellé egy-egy színes darab is bátran jöhet. A színek mellett a szabás is nagyon fontos, letisztult stílusú, mintáiban is visszafogott termékeket érdemes választani.

Lehet, hogy elsőre úgy érezzük, kicsit egyhangúvá válik öltözködésünk, de ettől nem kell tartani: a trükk abban rejlik, hogy a sokoldalú darabok könnyedén kombinálhatók, így változatos megjelenés garantált, anélkül hogy úgy érzed ugyanazt veszed fel. Idén hódít a szürke és különböző árnyalatai, illetve a férfias szabásvonalak és az oversized hatás, íme egy kis inspiráció a Reserved kínálatából!

PS MAGAZIN x Reserved Grey capsule

Kabátok és felsők

Nadrágok és szoknyák

Kiegészítők

Reserved gyapjú kabát
29 995 HUF
Reserved gyapjú kabát
29 995 HUF

Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák