Skincare cover3 1
Beauty
2023. 05. 03.

Tavaszi beauty újdonságok a PS-től - skincare kiadás


A májusi hónap hozta el magával az igazán meleg, tavaszi időket, így Kata- a PS Creative Agency PR Managere is hozott nektek egy újabb beauty ajánlót, amelyben sorra veszi a legfontosabb skincare lépéseket, és olyan újdonságokat mutat be, amiket könnyen beépíthettek a mindennapi rutinotokba, hogy a melegebb időkben is tündököljetek!

 

Tisztítás

Az első és egyik legfontosabb lépés a bőrápolási rutinban a reggeli és esti tisztítás, hiszen bőrünk folyamatosan érintkezik a levegőben található szennyeződésekkel. A szárazabb bőrtípusok tápláló tej- vagy olaj alapú tisztítószert igényelnek, a zsíros vagy kombinált arcbőrre használhatunk habzó tisztítószert vagy akár olajos tisztítót is, mivel ezek szépen lebontják a faggyút. 

Javaslat: éjszaka duplán végezzük el ezt a lépést, hogy a pórusok ne tömődjenek el. A micellásvíz viszont minden bőrtípusra alkalmas.

Tisztítás

Tonizálás

Tisztítás után használjuk a tonikokat, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket és segítsék a következő termékek jobb felszívódását. Kiváló választás minden bőrtípusra: megnyugtatja és hidratálja a száraz bőrt, kiegyensúlyozza a pH-szintjét, miközben eltávolítja a felesleges faggyút a zsíros/kombinált arcbőrről.

Tonizálás

Szérumok

A nappali vagy éjszakai krémekhez képest a könnyebb textúrájú szérumok általában nagyobb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat. Ez az állagbeli különbség azt eredményezi, hogy mélyebben felszívódnak a bőrbe, így ott dolgozhatnak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Hidratáló krémek előtt javasolt alkalmazni őket, szinte minden bőrtípusra alkalmasak.

Szérumok

Szemkörnyékápolók

A szem körüli bőr érzékenyebb, így extra ápolást és speciálisan felszívódó, koncentráltabb hatóanyag összetételt igényel. Ha a fő problémánk a szem alatti területen a ráncok, a duzzanatok, a hiperpigmentáció vagy a sötét karikák, akkor rengeteg szemkörnyékápoló krém áll a rendelkezésre.

Szemkörnyékápoló

Arckrémek és olajok

Érdemes egy nappali és egy esti krémet is beszerezni, mégpedig olyat, ami megfelel a speciális bőrtípusuknak. Hidratálják, ápolják, feltöltik, rögzítik a nedvességet, és simábbá, puhábbá teszik az arcbőrt.

Arckrémek olajok

Fényvédelem

Ezt a lépést télen sem érdemes kihagyni, ám ahogy erősödnek a napsugarak annál nagyobb hangsúlyt kell hogy kapjanak ezek a termékek - segítséget és védelmet nyújtanak a mindennapos UV-sugárzás okozta bőrkárokkal szemben. Ezek az innovatív termékek már olyan új generációs krémek, melyeket úgy terveztek, hogy korlátozzák a légszennyezés részecskéinek megtapadását a bőrön és védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen is.

Fényvédők

Ajakápolók

Az ajkakat borító bőr ugyanolyan bőrfelület, mint a testünk többi részén, csak sokkal vékonyabb és érzékenyebb. Ápolását tekintve ugyanúgy igényli a figyelmet, a radírozást, a hidratálást és a fényvédelmet is.

Ajkak 1

Arcpermetek

Mágikus permetek egy palackba zárva, röviden és tömören: számomra igazi jolly joker termék, reggel, smink előtt vagy napközben frissítés képpen! 

Van amelyik inkább mattít, van amelyik extra ragyogást kölcsönöz - nagyon sok változat létezik - ami közös bennük, hogy egyensúlyba hozzák a bőrt, egységesítik a sminket, egész napos hidratálást, egészséges megjelenést, védelmet nyújtanak az arcbőrnek.

Arcpermetek 1

Arcmaszkok

Egy hidratáló, energetizáló maszk használata hetente egyszer este, nagyszerű módja annak, hogy lendületet adjon bőrünknek. Amikor maszkot használunk, kihagyhatjuk a szérumot és az éjszakai krémet/olajat bőr típustól és a használt maszktól függően. 

Arcmaszkok 1

Írta és összeállította: Mernjak- Vári Kata


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák