Beachwear borito
Divat
2023. 06. 29.

Vízpart, napfény, stílus - fedezd fel a nyár legforróbb fürdőruha trendjeit


HELLO VÍZPART!

Már csak idő kérdése, ki mikor kezdi a nagybetűs VAKÁCIÓT, gondolatban már pakoljuk is össze a strandtáskát, hogy a parton ülve lazítsunk. Mielőtt azonban eljutunk az áhított vízpartra, érdemes körülnézni milyen fürdőruhában és kiegészítőben szeretnénk ezt megtenni.

Összeválogattuk kedvenc trendjeinket, illetve egy-két olyan kiegészítő darabot, amire szükséged lehet vízparti nyaralásod alkalmával.

Különleges minták


Az idei nyár slágerei a meleg napfény és a ragyogó tengerpartokon túl az egyedi és különleges fürdőruha minták is. Felejtsd el az unalmas, egyszínű darabokat, és merülj el a minták színes és lenyűgöző világában. Geometriai formák, elragadó növény motívumok: hódítsd meg a strandidőt és garantáltan te leszel a part legelbűvölőbb jelensége!
 

06beachwear különleges minták

Csillogó és fényes anyag


Ha igazán ki szeretnél emelkedni a tömegből és ragyognál a parton, akkor a csillogó és fényes anyagú fürdőruhát neked találták ki! Az ezüstös csillogás, az aranyos ragyogás vagy akár a gyöngyöző, metálos hatások garantáltan elbűvölik a tekinteteket.
 

01beachwear Fényes

Fodros díszítés


Ha a romantika és a nőies báj jegyében szeretnél tündökölni a partokon, akkor a fodros díszítések az idei nyár legvarázslatosabb fürdőruha trendjei közé tartoznak. Ebben a trendben úszva te leszel a part legkifinomultabb és legelragadóbb jelensége, melynek varázsa elbűvöl mindenkit körülötted.
 

02beachwear Fodros

Horgolt minták


Az idei nyáron nemcsak a ruhák terén, de fürdőruhadivatban is a horgolt hatású darabok hódítanak. A finom és kidolgozott horgolt részletek romantikus és bohém hangulatot teremtenek, egyszerre érezheted magad vadóc és kifinomult nőnek, és garantáltan a figyelem középpontjában leszel!
 

03beachwear Horgolt


CALZEDONIA - horgolt háromszög fürőruhafelső
CALZEDONIA - fehér  fürdőruha alsó
OYSHO - színes horgolt fürdőruha felső
OYSHO - színes horgolt fürdőruha alsó
RESERVED - strandtörölköző
H&M - fekete klasszikus fürdőruha alsó
H&M - horgolt hatású fekete fürdőruha felső
MANGO - szandál
RESERVED - áttört mintájú bézs tunika
THOMAS SABO - ezüst türkiz fülbevaló
MÁDARA - fényvédő
OMOROVICZA - magyar királynő permet
OMOROVICZA - tökéletesítő ajakbalzsam
 

Klasszikus fekete-fehér


Az idő múlásával bizonyos dolgok sosem veszítik el varázsukat. Ez igaz a klasszikus fekete-fehér fürdőruhatrendre is, amely mindig elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz viselőjének.
 

04beachwear fekete fehér

Különleges kivágással


Idén is hódítanak a merész kivágású fürdőruhák. Legyen szó oldalirányú kivágásról, hátul csavart fűzésekről vagy érzéki kivágásokról, amelyek egyedi módon fednek és takarnak el, miközben szemet gyönyörködtető megjelenést biztosítanak.
 

05beachwear különlegeskivágások

Összeállította: Mernjak-Vári Kata


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák